Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patka Łatka

Moj chłopak to skonczony kretyn !!!

Polecane posty

Gość Patka Łatka

jestesmy razem ponad 3 lata,wg niego najlepiej gdybym sie nie malowała,chodziła w golfach i nigdzie nie wychodzila,ustalilismy ze nie ebdziemy osobno chodzic na dyskotkeki itp, Jest wsciekly gdy wychodze z kolezankami na piwo,zakupy,nawet gdy ide do kolezanki,ktora mieszka blok dalej,ale on moze sobie wychodzic kiedy chce i gdzie chce. Dzisiaj miarka sie przebrała od tygodnia mowilismy ze dzisiaj idziemy na bilard wspolna nocka itp ale wczoraj sie dowiedzialam,ze idzie dzisiaj na spotkanie z kolegami z pracy i to nie jest w naszym miescie i ze mowił mi juz wczesnij o tym?! jestem tak wsciekła,bo ja studiuje w innym miescie i rzadko sie widzimy wiec myslałam ze w kazdym wolnym dniu bedziemy sie spotykac a jemu wystarcza raz w tygodniu,powiedzial,ze sie jutro zobaczymy.czuje jakby mu nie zalezało,jakby wszytsko bylo wazniejsze ode mnie.jestem tak wsciekła napisałam mu ze ja juz w domu siedziec nie bede ze jak on bedzie chodził na spotkania z pracy ja tez nie bede odmawiała koleżankom z roku ehh a on mowi ze jestem daremna,ze mu zabrniam wszystkiego,ze sie dusi :(nie szanuje mnie i moich uczuc obraził sie na mnie,ze robie mu kazania,pojechał na to spotkanie nawet sie nie pozegnał nie wiem mam dosc nie wiem czy ja przesadzam czy mam racje ehhhhhhhhh

Gość Patka Łatka
nie wiem czy mam mu napisac zeby sie do mnie odzywał czy nie pisac nic,bo jak ja pierwsza nie napisze on sie pierwszy nie odezwie :((((((

Gość Patka Łatka
no i ide umowilam sie wieczorem z dziewczynami :) ale dziewczyny co ja mam z nim zrobic,czasami mam ochote jebnac tym wszystkim i go zostawic,ale nie umiem toksyczny zwiazek

no jak Ty zawsze pierwsza piszesz to po co chlopak ma sie wysilac??? co z wami kobiety? przeciez on Cie ewidentnie olewa, a Ty jeszcze pewnie predzej czy poziej go przeprosisz ze Cie poniosło?

Gość Patka Łatka
no ja wiem o tym ze jestem glupia!! powinnam go rzucic ja mam 20 lat ! powinnam sie bawic a nie siedziec w domu i beczec drugi dzien a moj chlop w tym czasie pije i sie bawi ale jestem glupi a ze nie potrafie go zostawiC!!

Gość Patka Łatka
przegadajcie mi do rozsądku !

Gość widzialy galy co obciagaly
🖐️

Gość fghfghfgh
zmien faceta albo mu jebnij w ryj bo ty nie bedziesz go w tych kwesiach słuchała, jak on ci tak ty jemu i koniec, masz za malo wiary w siebie a wystarczy to zmienic

Gość Patka Łatka
kurde chciałabym sie zmienic jutro z nim pogadam powaznie jak mamy byc ze soba to bedziemy jak nie to niech sie szybko to skonczy