Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zabrzaneczka

wolicie młodszych czy starszych?

Polecane posty

Gość Zabrzaneczka

Gość amcamcamc
NIe wiek decyduje o tym jaki kto jest.Moze byc strszy niezbyt rozgarniety,a moze byc młodszy nad wyraz rozgarniety.

moze, ale z moich obserwacji wynika, ze faceci w wieku 22 lat nie maja ochoty na stabilny, powazny zwiazek - i niby czemuim sie dziwic, mlodzzi sa, niech szaleja. Wole tych, ktorzy juz sie wyszaleli :-D

Gość enceke
Karamba bamba -no wybacz,a po co 22 letni osobnik ma juz myslec os tałym zwiazku

Gość cxv
Ale bzdury. Mam 2 znajomych, ktorzy w wieku 22 lat juz mezami byli

Gość cxv
i nikt z moich znajomych nie potrzebowal sie wyszalec. Jak juz ktos kogos mial, to na powaznie, zadnych przelotnych znajomosci Ale to zalezy w jakim towarzystwie sie czlowiek obraca 💤

No wlasnie o tym mowie - dlatego 22latkow ODPUSZCZAM, niech sie bawia. A poniewaz mnie zabawa nie interesuje, zwiazalam sie z facetem obecnie 29letnim - 3 lata razem, w sierpniu slub. Szczerze - zaden facet przed 24 rokiem zycia mi sie po prostu fizycznie nie podoba, czuje sie, jakbym miala do czynienia z chlopcem, a nie mezczyzna.

alez znam osobnikow bardzo mlodych i juz dzieciatych w zwiazkach malzenskich, ale zazwyczaj a) to byla wpadka b) byli z dziewczyna od podstawowki, wiele wiele lat, wiec pora na slub. Niestety, z obserwacji moich wynika, ze takie pary, ktore sa razem wiele lat, od prawie przedszkola i w mlodym wieku wychodza za maz/zenia sie, po paru latach malzenstwa sie rozstaja, badz tez (glownie faceci) zdradzaja.

Gość ollinka135
Starszych. Jestem od paru lat z moim równieśnikiem i czasem mam ochote dac mu wiaderko, łopatke i wysłac go wraz z kumplami do piaskownicy...

Gość mmmmmmmmmnnn
Jestem z kolesiem lat 29 i co z tego. I tak gówniarz, niestety:( Rówieśnicy to już w ogóle maniana. Podobam się gościom w okolicach 40 i to bardzo - ale oni są zawsze żonaci i dzieciaci, wobec tego muszę ich odsyłać na drzewo:( czyli dalej są gówniarzami, tyle, że siwiejącymi. :(

Gość małpa wlochata
wolę młodszych,mam 24 lata

a ja starszych ..sama mam 16 a chlopacy 20 zazwyczaj :P Ale róznie bywa ;p

Gość ulalalalala
starszych!!! o dobrych kilka lat! moj obecny.....- mlodszy moj ex......- mlodszy o ironio!!!!