Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EVAA83

POWIĘKSZENIE RODZINYZACZYNAMY03/04/2009

Polecane posty

Gość EVAA83

WITAM, ZDECYDOWALIŚMY SIĘ NA POWIĘKSZENIE ROSZINY.STARAMY SIĘ O DZIDZIUSIA OD 20/03.NARAZIE NIC:( WCZORAJ ROBIŁAM TEST. PRZEZ 8 LAT BARAŁAM TABL.ANTY.MAM NADZIEJE ZE Z TEGO POWODU NIE BĘDĘ MIAŁA PROBLEMÓW Z ZAJŚCIEM. WIEM ZE TERAZ JEST MOŻLIWOŚC CIĄŻY MNOGIEJ, ALE JA W SUMIE OD ZAWSZE CHCIAŁAM MIEĆ BLIŹNIAKI MIMO TEGO ZE DOPIERO ZACZĘLIŚMY TO JA I TAK CAŁY CZAS O TYM MYŚLĘ ZE CHCIAŁABYM OD RAZU.MAM NDZIEJE ZE TO NIE ZASZKODZI.BO PODOBNO I WIĘCEJ SIĘ CHCE TYM DŁUŻEJ NIE MA.. POZDRAWIAM

mam nadzieję ze znajdzie się ktoś kto też dopiero zaczyna. bo na innych forach wszystkie babki sa juz tak zżyte ze jakoś trudno mi się odnaleźć.

Witaj!\' Ja dopiero od poniedziałku odstawiam evrę, tzn.: teraz mam przerwę i nie przykleję już kolejnego plastra... Na 17 kwietnie jestem umówiona do gina.... planujemy od czerwca zacząć starania konkretne, bo chyba lepiej jednak trochę odczekać aż się cykl unormuje, a jak to było u Was?Czekaliście, czy od razu się staracie?

witajcie, no my odczekaliśmy ale nawet niecały mc.lekarz co prawda kazał mi czekać mc, ale ja bym się cieszyła jakbyśmy mieli bliźniaki. kwas fol.biorę od stycznia, więc myślę ze wszystko będzie w porządku. cieszę się ze się odezwałyście, fajnie jest pogadać z babkami, które maja te same problemy i radości :):)

Ja też biorę kwas foliowy-od lutego. Taka sobie wersje optymistyczną a założyliśmy, że w tym czerwcu to za pierwszym razem nam się uda - ja pracuję w szkole więc mogłabym wtedy spokojnie wymiotować przez pierwsze 3 miesiące;) no i potem mam nadzieję, że jeszcze pierwszy semestr dam radę pracować:)

ja też tak myślałam. ze za pierwszym razem.póki co to nawet nie mam jeszcze terminu okresu a juz robię test i chciałabym zobaczyć dwie kreski. to tylko moja niecierpliwość. mam nadzieję że jednak będzie w miarę szybko. narazie to w sumie innej myśli do siebie nie dopuszczam.hihi

Ja mam trochę obawy, żę to tak super wszystko nie pójdzie, ale mój mąż jest 100% optymistą. Ostatnio jak o tym rozmawialiśmy powiedział: no, ja jestem super płodny i ty tez mi na taką wyglądasz!! Oby miał rację, dowcipniś:P

czesc dzieczeta! my rowiez czekamy na ciaze, jesli chodzi o branie tabletek - podobno pierwszy miesiac po odstawieniu tabletek jest najbardziej plodny

To może rzeczywiście spróbujemy z tymi bliźniakami;) Tylko, że podobno ryzyko poronienia też jest spore:(

no ja słyszałam ze nawet 3 mce po odstawieniu sa płodne. i nie biorac pod uwage opinii na necie tylko znajomych to zawsze wychodziło a bobasy rodziły się zdrowe.więc ja mam nadzieje ze ze mną tez tak będzie. w każdym razie teraz czekam na ok.20 kwietnia zrobię test.bo 18 powinnam dostać okres, a mam nadzieje ze go jednak nie dostanę. pozdrawiam

No my jednak odczekamy do tego czerwca....mam nadzieję, że wtedy uda się od razu:) Teraz zastanawiam się, czy po odstawieniu Evry nie zacznę tyć, bo jak zaczęłam ją stosować to chudłam...

hejka, pakostane, a dlaczego tak długo? macie jakies problemy czy taki pech??:( ja teraz drugi mc, działamy i działamy. mam nadzieję ze teraz wyjdzie. byłoby cudownie.tym bardziej ze moja przyjaciółka jest w 4 tygodniu i jak zaje...ście byłoby razem chodzić z brzuchami. mam nadzieje ze się uda:) a u Was jak tam?? odezwijcie się:) pozdrawiam w ten cieplutki wiosenny dzień:)

Gość apaszka 27
hej:) my tez zczynamy a wlasciwie to zaczelismy juz w tym miesiacu i czekam na efekt. Pewnie nic z tego nie bedzie wiec sie nie nakrecam.Wydaje mi sie ze dobrze obliczylam swoje plodne dni:) wiecie co zastanawia mnie tylko fakt dlaczego mialam w tym cyklu tak malo sluzu? byl jakos tak 8dc i tylko jakies dwa dni a od tego czasu nic, sucho. Termin @ mam na 5 maja:)

Gość Aaanniiaaa
Dziewczynki ja odstawiłam tabletki w grudniu (brałam prawie 4 lata) a na początku marca okazało się, że jestem w ciąży :) także głowa do góry napewno się uda - trzeba myśleć pozytywnie :D pozdrawiam

witajcie. ja też obserwuje w tym mcu śluz i też mnie trochę to niepokoi bo w sumie wczoraj, dzisiaj powinnam miec owulację a tez mam bardzo mało śluzu, prawie w ogóle. i sie martwię ze w ogóle tej owulacji nie mam:( tak naprawdę to żałuje ze wczesniej nie odstawiłam tablet zeby zaobserwować swój organizm i go poznać, ale wcześniej bałam się ze będzie za szybko, a teraz boję się ze może być ciężko:(:( ach to życie..zawsze płata figle,,, ale mniejmy nadzieję ze wszystko będzie dobrze:)

My staralismy sie w ubieglym roku 9 mies (po wyjeciu implanta) i nic. Wiec sie poddalam i wzielam Depo. Dwa razy...Ale chce jeszcze dzidzie, wiec 2/04 nie wzielam kolejnego zastrzyku. Nie nakrecam sie, nie mowie nic mezowi. Po prostu poczekam. Poki co nawet nie mialam okresu, wiec i nawet nie ma co wyliczac :(. Ale szukam grupki wsparcia w ktorej mozna sie pozalic i pochwalic :0

Hej dziewczyny, założyłam coprawda wątek o kwietniowych staraniach, ale nikt się nie odzywa, może zatem bym mogła się dołączyć do Was? Jest to nasz 1 cykl starań, a planowany termin niechcianej @ mam na 30 kwietnia. Czekam..

ja tez mialam implant. Mam nadzieje, ze nam nie zajmie tak dlugo. To jest nasz pierwszy miesiac staran!

hejka. no ja mam drugi cykl starań i mam nadzieję ze okresu juz nie dostane. planowo mam mieć 15maja. ac to czekanie:( może człowieka wykończyć:(:(

Gość nie nienienienieni
palnij sie w czape - okres jak nic widze w tarocie - bedzie bedzie - jestes chyba bezpłodna - tak widze w kartach:P

widze ze coniektórzy maja coś nie tak z głową niennienienienie porażka

Gość Michacha
dlaczego tyle kobiet ma problemy z zajściem w ciązę ? Co to się porobiło :( Też się staram i to bez efektu :(