Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkomko

prowadzicie blogi?

Polecane posty

Gość mkomko

jesli tak to na jakich portalach? -nie pytam czy to jest fajne czy nie fajne ale jaki portal ma największą popularność. ;)

Gość a co ma blog do portalu
bloga się zakłada tam gdzie nie ma reklam i gdzie jest duża przestrzeń i gdzie są fajne szablony, ja polecam bloggera , można dowolnie konfigurować, 1 GB na zdjęcia, na worpresie 3 GB na zdjęcia ale nie masz tej swobody bo nie mozna edytowac szablony polskie serwisy blogowe sa do dupy i szkoda na nie czasó

Gość fghfghfgh
chyba wp, ma najwieksza pojemnosc oraz mozliwosc wklejania kodów skryptowych, jest jeszcze republika ale odradzam bo strasznie duzo roboty z tym

Gość suchypion
też na mylogu. jedynie teraz po transformacji zrobiło się gówno i nawet mając konto premium wpierdalają się wszędzie reklamy.

Gość areek098
Jeśli chcecie założyć dobrego bloga (oczywiście darmowego) to polecam do tego serwis: http://e-blogi.pl Mam nadzieję, że wstawicie na forum linki do waszych nowych blogów :)

Gość od kilku dni prowadze
na blogpl:)

Ja od dobrych kilku lat siedze na blog.onet.pl. Nie wiem, czym różni się od innych, ale mi pasuje - szablony sobie robie, posty wchodzą... więc wszystko jest gites majonez :classic_cool: