Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość netka_an

ciuszki dla dzieci 0-4 lata

Polecane posty

Gość netka_an

czy byłby moze ktoś zainteresowany? sprowadzam ubranka z anglii (przy okazji sama dla siebie gromadze wyprawkę) - moze ktoś byc chciał coś kupic za nieduże pieniądze markowe (mothercare, gap, disney) ubranka dla swojego maleństwa? pozdrawiam an

Gość ja bym chciala na 3-4 latka
dla chlopca-a bedziesz na allegro wystawiac? mnie na ta chwile najbardziej interesuje koszulki -krotki i długi rekaw

Gość no i co w związku z tymm
no to wystaw na allegro to zobaczymy co masz ciekawego ja osobiście bardzo nie lubię zestawów z anglii : same dżinsy, sukieneczki, pierdółki, nic praktycznego. jak wystawisz jakieś fajne kaftaniki bawełniane, śpioszki, body, dresy to kupię , ale mają być ładne, miękkie i praktyczne

co tzn nieduze pieniadze? jesli bedziesz wystawiac to licytacje czy kup teraz?

Gość dfgyhuji
ja byłabym zainteresowana ciuchami dla chłopca w wieku 3-4 lata i dziewczynki 12-18 mscy :)

Gość netka_an
i mozecie pisac na priv jakby co:) pozdrawiam an

no cos by wybral tylko ze ja bym liczyla na zestaw np 5 koszulek krotki i 5 długi rekaw -tak po sztuce to sie nie bardzo oplaca

Gość aaaaaaaaaaja kupie
Bardzo słabo opisana rozmiarówka.chciałabym cos na dziewczynke na 2 lata ale muszę wszystko po kolei otwierać.Nie mozesz jakos posegregować rozmiarami?

Gość netka_an
dla mnie lepiej jak ktoś bierze zestaw:) i oczywiście wtedy obniżam ceny!

Gość DOLORESSA
A masz jakies ciuszki z motywami bajek?

Gość netka_an
rozmiarówkę mogę wymierzyć - no problem. ta która podaję jest z metki. poza tym 2latkę mam ostatnie sztuki (b. szybko schodzi mi ten przedział wiekowy) jutro odbieram nowa dostawę i od przyszłego tygodnia bede wystawiac na stronę b. dużo nowych rzeczy. niestety - na www nie moge segregowac, niestety. mogę ci wysłac bezpośrednio zdjęcia na maila, bo na kompie mam posegregowane przedziałami wiekowymi.

Gość netka_an
DOLORESSA - mam - ale na jaki przedział wiekowy olifffkaaa - konkurencję pozdrawiam, ale idz sobie na własny wątek

Gość aaaaaaaaaaja kupie
to ja poproszę cos na pannę na 2 lata arti77@o2.pl

Gość aaaaaaaaaaja kupie
podałam złego e-maila..arti-77@o2.pl

a tych koszulek na 3 latka miałabys kilka?

Gość netka_an
na 3-4 latka mam również:)

Gość netka_an
arti-77 - odp. poszła na prv:)

Gość DOLORESSA
Na chlopczyka 2 letniego - rozmiar 92

Mi możesz podesłać ogrodniczki jak masz od rozmiaru 68.Lubie ten typ ubrań więc od 68 jak mi się spodobają to każde kupie:P Materiał obojętny catarinka71@o2.pl

Gość netka_an
DOLORESSA - daj @ Catarinka71 - poszły zdjęcia na @

to ja prosze fotki i cennik koszulek/bluz na 3 latka rozmiar 98-104-110 justalala@tlen.pl

Gość a ja tez jestem zainteresowana
niemowlecymi ale jak sie tam płaci etc wystawia sie komentarze?jaka jest gwarancja dostawy towaru i takie tam (porownujac do allegro np)

Gość malwinka ssss
ja poprosze jakies propozycje na chłopczyka na 80-86 cm i na dziewczynke 98/104 cm.mail- malwinakinia@interia.pl

Gość do - Dobry sklep
Dobry sklep jestes tak namolna, ze w zyciu u ciebie nic nie kupie. Spadaj z tym spamem.

Gość netka_an
ooo, ile osób sie jeszcze dop[isało:) a mnie wczoraj zmogło wcześniej:) dziewczyny - spisałam sobie wasze namiary - dzis jade po nowa dostawę i zainteresowanym, kórzy podali mi płec i przedział wiekowy bede rozsyłac fotki. wiec justalala oraz malwinka - mysle ze od niedzieli/poniedziałku bede wysyłac fotosy. do: a ja tez jestem zainteresowana - niemowlęcych mam dużo więc zapraszam do współpracy, opłaty - standarwow na konto lub osobiście lub przekaz pocztowy. komentarz - na tym portalu (szafa.p) jestem dopiero od tygodnia, ale mysle ze w najblizszym tyg. otrzymam pierwsze komentarze. jezeli masz obawy co do transakcji - mogę je dla ciebie wystawić na all, ale od razu mowie - wszelkimi opłatami obciaza sie kupującego, wiec wychodzi drozej - nawet jesli wystawie bez miniatury i wrzuce zdjecia na inny serwer. na priv moge ci podac swojego nicka na all, zebys sobie poczytała moje komenty:) co do gwarancji dostawy towaru - nie zatrzymuję u siebie rzeczy raz juz zakupionej - ale fakt - kwestia zaufania - i mam nadizeje ze sie do mnie przekonasz:)

Gość mi sie wydaje
ja potrzebuje koszulke z uwaga .....tobikiem (z bajki tomek i przyjaciele) na 3 latka ale mam zamowienie ,nie? jakby byla to chetnie kupie(w polsce raczej niedostepna)