Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andzia166

Brzuch czy piersi ?

Polecane posty

Hej. Postanowiłam zrzucić z 60 na 55 kg.. Dodam ze mam 170 wzrostu.. Boje sie ze moja miseczka B spadnie do A :( Jestem na diecie i ćwiczę [biegam, chodze raz w tygodniu na basen ew. rolki czy rower] Wiem, ze jest duzo prepearatow ujedraniajacych itd.. No ale to nie to samo :( Czy przy 5 kg jest szansa zmniejszenia sie piersi ? A jesli tak to pytanie do panów : Wolicie wiekszy brzuszek i piersi czy ladne, zgrabne cialko a mniejsze piersi? Pozdrawiam 🌼

Gość nie każdej
dziewczynie która sie odchudza leci z piersi- to na pocieszenie. ale prawda jest tak ze wiekszości zmniejsza się biust... Ale co z tego?? ja tam wole mój mały biuścik i plaski brzuszk niż wielki brzuch i zwisajace piersi:P A po co się pytasz tutejszych facetów o to???

Gość mily chłopakkkkkkkk - jestem
uwielbiam takie kobiety które nie tylko wymagaja ale same coś od siebie dają. Sam fakt że troszczysz się o swoją figurę aby przypodobać się chłopakowi dobrze świadczy :) Inne dziewczyny wola brac jakies tabsy i inne cudactwa nie zdając sobie sprawy z konsekwencji zdrowotnych hahaha. Ty stawiasz na uciążliwe bieganie , marzę o takiej :) pzdr i powodzenia A jeżeli nawet zmalały by Ci piersi to miałbym to gdzieś bo byłbym zafascynowany tym co dla mnie robisz :) To się ceni :)

na brzuch i uda? :) No brzuszki np. ale ja zamiast takich 100 brzuszkow wole isc 1,5 h pobiegać ;)

jestes zdesperowanym facetem ktoremu zadna nie chce dac czy moze twoje zycie jest na tyle nudne ze siedzisz na forum piszac glupoty? :)

Wiesz co ?:) Zeby twoje wypowiedzi byly jeszcze chociaz smieszne czy dobijajace albo nawet przykre dla mnie. Ale to co piszesz swiadczy jedynie o tym jak jestes pusty, haha :D

Gość 55555555555555
lekki brzuszek nie przeszkadza, zwłaszcza gdy wyżej piersi są takie akurat, chyba nawet wolę takie delikatne krągłości niż twarde ciało sportsmenki

Gość koniokrattt
jesteś desperatka

Gość
ladne cialko i proporcjonalne piersi, takie do B, wieksze naprawde nie sa zbyt ladne, zwlaszcza po porodach, karmieniu wiotczeja, a male sa jedrniejsze jak chcesz kierunkowo sie wyszczuplic to idz na silownie, rob brzuszki, 5 veidera czy cos

Biust to głównie tkanka tłuszczowa, więc całkiem logiczne, że i on ulegnie zmniejszeniu :>

Gość
tiaa ale gruczolu laktacyjnego nie zmniejszysz

Gość lolek2334
zdecydowanie ladne cialko ;)

Gość oooonnnnnnnnn
Lepiej mieć tu i tu troche,niż być płaska jak facet,ffuuuuu

Gość piotrus mily
PIEKNE CIALO. MI WYSTARCZY MISECZKA AA

Gość piotrus mily
lalalala

Gość piotrus mily
hjghjgh

Gość hallo5
up up

Gość do tomkosa
a ty co sie tak fascynujesz idioto palami murzynow? pewnie sam masz takiego olowka ostruganego, ze nawet byc nie mogl gawrona na wierzbie wydymac hahahah wez sie lepiej zmasturbuj przy kaloryferze to ci ulrzy i nie bedziesz [pier...takich bzdur