Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewjg

kto zna polskie slowa halo-beyonce????

Polecane posty

Gość choke
były w przedostatnim bravo :classic_cool:

Gość ewjg
nie kupuje-wyroslam

Remember those walls I built Well baby they’re tumbling down And they didn’t even put up a fight They didn’t even make a sound I found a way to let you in But I never really had a doubt Standing in the light of your halo I got my angel now It’s like I been awaking All the rules I had you breaking It’s the risk that I’m taking I ain’t never gonna shut you out Everywhere I’m looking now I’m surrounded by your grace Baby I can see your halo You know you’re my saving grace You’re everything I need and more It’s written all over your face Baby I can feel your halo Prey it won’t fade away I can feel your halo, halo, halo Can see your halo, halo, halo Can feel your halo, halo, halo Can see your halo, halo, halo Hit me like a ray of sun Burn into my dark night You’re the only one that I want And I’m addicted to your light I swore I’d never fall again But this don’t even feel like falling Gravity To pull me back to the ground again Feels like I been awaking All the rules I had you breaking It’s the risk that I’m taking I ain’t never gonna shut you out Everywhere I’m looking now I’m surrounded by your grace Baby I can see your halo You know you’re my saving grace You’re everything I need and more It’s written all over your face Baby I can feel your halo Prey it won’t fade away I can feel your halo, halo, halo Can see your halo, halo, halo Can feel your halo, halo, halo Can see your halo, halo, halo Can feel your halo, halo, halo Can see your halo, halo, halo Can feel your halo, halo, halo Can see your halo, halo, halo Halo, halo Everywhere I’m looking now I’m surrounded by your grace Baby I can see your halo You know you’re my saving grace You’re everything I need and more It’s written all over your face Baby I can feel your halo Prey it won’t fade away I can feel your halo, halo, halo Can see your halo, halo, halo Can feel your halo, halo, halo Can see your halo, halo, halo Can feel your halo, halo, halo Can see your halo, halo, halo Can feel your halo, halo, halo Can see your halo, halo, halo Pamiętasz ten mur, który wokół siebie zbudowałam? Teraz, skarbie, on się wali Nawet nie walczy ze mną Nie słychać go Wreszcie mogę wpuścić cię do środka Tak naprawdę nigdy nie wątpiłam Twoja aureola oświecała mnie Teraz mam swojego anioła Jakbym się budziła z głębokiego snu Zmusiłam cię do złamania tylu zasad Podejmuję teraz całe ryzyko Nigdy cię nie wyrzucę Gdziekolwiek teraz nie spojrzę Wspomagasz mnie swoją łaską Kochanie, widzę twoją aureolę Wiesz, że jesteś moją jedynym wytchnieniem Masz w sobie więcej niż pragnę I masz to wypisane na twarzy Kochanie, czuję twoją aureolę Modlę się, by nigdy nie zniknęła Uderza mnie jak promień słońca Płonie w ciemności nocy Jesteś jedyną osobą, której pragnę Jestem uzależniona od twojego światła Przyrzekam, nigdy nie spadnę To nawet nie jest spadanie Grawitacja Trzyma mnie mocno na ziemi Czuję, jakbym się budziła z głębokiego snu Zmusiłam cię do złamania tylu zasad Podejmuję teraz całe ryzyko Nigdy cię nie wyrzucę Gdziekolwiek teraz nie spojrzę Wspomagasz mnie swoją łaską Kochanie, widzę twoją aureolę Wiesz, że jesteś moją jedynym wytchnieniem Masz w sobie więcej niż pragnę I masz to wypisane na twarzy Kochanie, czuję twoją aureolę Modlę się, by nigdy nie zniknęła http://www.tekstowo.pl