Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna dzis

pomożce!

Polecane posty

Gość smutna dzis

jeżeli facet z ktorym krece po klotni na gg pisze cos takiego: (bo juz ktorys raz z kolei odmowilam mu spotkania bo mialam powody) xxxxxx 22:37:30 tego kwiatu jest pol swiatu xxxxxx 22:38:46 zamiast normalnie przystac na moje warunki to swirujesz zawsze 22:39:32 jeden musi byc plus a drugi minus w naszym przypadku jest dwa plusy 22:39:37 i sie odpychamy o czym takie jego pisanie swiadczy? :( przeciez nie napisal konkretow ze nie chce mnie znac ani nic... i od wczoraj sie nie odzywa... a tak mi zalezy na nim:(

Gość ale klawa dieta
znać cię chce ale być z tobą już raczej nie

Że ma cię gdzieś. Ja na twoim miejscu olałabym go totalnie...daj sobie z nim spokój. Taka moja rada :)

Gość smutna dzis
zawsze jak mu odmawiam spotkania to pozniej zaluje:(:( jeju i co ja mam teraz zrobic?:(

Gość smutna dzis
ale on sie bardzo cieszyl jak mu powiedzialam ze sie zobaczymy: nawet odliczal i co minute mi pisal na gg 56 min. 55..54...:) tylko jak mu prawie w ostatniej chwili powiedzialam ze nie moge to mi napisal ze jeszcze nikt go tak nie wkurzyl ehh :( no a pozniej wyglądala rozmowa tak jak wyzej...

Gość a co się dziwisz
idiotko, napisałaś mu czemu nie możesz się spotkać - wątpię, a poza tym po h... facetowi stawiasz warunki od samego początku, oni tego bardzo nie lubią

Gość smutna dzis
oj nie idiotkuj mnie ... nie powiedzialam czemu ale on to odebral tak ze nie spodobala mi sie jego propozycja spotkania, a ja po prostu nie mialam kasy i glupio bylo mi sie przyznac:(

Gość a co się dziwisz
no może z idiotką przesadziłam, ale postaw się na jego miejscu, chłopak się z Toba umawia i chwilę przed spotkaniem odwołuje to... napisz mu prawdę jak CI na nim zależy i tyle

Gość smutna dzis
nie przyznam sie ze nie mialam kasy nawet na glupiego drinka bo mi glupio :( jak mam do niego dotrzec zeby sie nie zloscil?:(

Gość a co się dziwisz
ja zawsze stawiam na szczerość, też nie raz cierpię, ale zawsze wiem co powiedziałam i nie wychodzą potem głupie historie ja nie umiem kłamać, dlatego nie potrafię dać Ci żadnej innej rady :( ale mimo wszystko powodzenia Ci życzę

powinnaś się przyznać w końcu jesteście razem i powinien wiedzieć jak masz problemy. spoko tu nie ma się czeo wstydzić. w końcu jesteście razem chyba co nie

Gość smutna dzis
no wlasnie nie jestesmy razem , krecimy ze soba ale zalezy nam na sobie tylko czasami mamy wlasnie takie glupie sytuacje zawsze z mojej winy:( co mam mu powiedziec "sorry ale w czwartek nie mialam kasy i sie dlatego nie chcialam z Toba spotkac" nie no przez usta mi to nie przejdzie:(

Gość a co się dziwisz
to może napisz :) serio, to zawsze łatwiej...