Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomagajmy...

Mozesz pomoc za 5 zl!

Polecane posty

Gość pomagajmy...

Moi drodzy namawialam kiedys to wziecia pieska ze schroniska niestety bez skutku. Teraz cos innego mam nadzieje ze sie uda. Mozna pomoc zwierzatku dajac 5zl. Dla nas to tak niewiele, a dla nich to naprawde duzo. Wystarczy miec konto na allegro. Wiele ludzi pomoglo malenkiej ciezko chorej Lilu mam nadzieje ze w przypadku pozostalych dwoch pieskow ludzie tez okaza swoje serca. Pamietajcie ze dobro powraca... Pierwszy piesek to Lolus ze zlamanym kregoslupem: http://allegro.pl/item593441100_lolus_ze_zlamanym_kregoslupem_charytatywna.html A pieniadze wplacone na konto z drugiego linku pomoga roznym zwierzatkom okrutnie potraktowanym przez swoich bylych wlascicieli. Sa tam ich zdjecia... http://allegro.pl/item602339187_pomoz_bezdomnym_zwierzetom_charytatywna.html Blagam o pomoc. 5 zl to naprawde niewiele jesli chodzi o taki cel...

Gość nccxzxcv b
Jezeli pies jest ciezko chory,ti nie ma co pomagac,tylko uspic

Gość 5zł to jeden nabój
🖐️

Gość pomagajmy...
Ja nikomu nie kazuje ja tylko prosze osoby ktorym los tych zwierzatek nie jest obojetny o 5 zl. Uspic i co? Problem zejdzie z oczu? Nie warto walczyc o zycie pieska tylko dlatego ze jest chory? Popatrz na nie jaka maja wole walki! Niektore mialy np. wypadek ale jak moga staraja sie wyzdrowiec. Prosze o to aby im w tym pomoc.

Gość Monia176
muszę sie zgodzić, tyle jest ludzi którym trzeba pomóc nie mówię ze zwierzętom pomoc sie nie należy... Jak piesek jest chory to wystarczy go uśpić i ulżyć mu w cierpieniu.

Gość Monia176
pies to nie człowiek, mieliśmy to na religii nie dawno.

Gość pomagajmy...
Wydaje mi sie ze ten temat nie jest dla "ludzi" ktorzy opowiadaja co bylo na religi. Ma troche inna tematyke.

Gość pomagajmy...
A po za tym ja chce pomoc zwierzetom. A wiesz dlaczego? Bo nie rania i nie da falszywe jak ludzie.

Gość pomagajmy...
Czy 5 zl to naprawde tak wiele? Rozumiem ludzi biednych, ale czy nie lepiej sobie odmowic kupna w jeden dzien np. jakiejs gazety czy paczki ciastek i dac to na cierpiace zwierzatka?