Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdfh

Mam straszną depresje..

Polecane posty

Gość fgdfh

chodź już minął rok uczucie nie słabnie. Jeszcze go spotkałam wczoraj i dziś.. czuje się tragicznie,nie wiem jak sobie radzić z takim uczuciem :( Chłopak nie wie,że jestem w nim nieszczęśliwie zakochana,chociaż może się domyśla. w skrócie "Zbyt miły, dla innych suk czarujący Chlapnąłem coś niechcący z kumplami towarzystwie A pamiętasz jak tam..? wiem, słyszały wszystkie Wiem, zajebiste wzrokiem wodzą za mną [...] Z miną pechowca przyłapany na kłamstwie Odpowiem gniewem, to zachowanie chamskie Postąpić nierozważnie, znów z tobą się drażnię Że jestem kobieciarzem to stwierdzenie odważne Lecz czy trafne kochana to lekkie nadużycie Nazywać mnie tak skrycie, prowadzić podwójne życie Już to przeżyłem, smak gorzkiej konsekwencji Ja nie mam pretensji do ciebie za własne błędy Nie droga tędy, pytasz ile to trwa Coś jak ménage à trois zdecydować się czas Decyzja już podjęta kiedy w końcu zrozumiesz Że zagrałem va banque, inaczej żyć nie umiem Jak rasowy hazardzista do innych zachować dystans Dusza nieczysta, taki zawód - artysta W cenie płacę trzysta, tylko z życia korzystam Chcesz to dalej mnie obwiniaj, mów o mnie świnia Nie moja wina, że takim mnie widzisz Nie byłem aniołem, chciałaś o wszystkim wiedzieć No i wiesz mówi weŹ, już się boisz zaufać? Brudne myśli modlitwą, proszę, nie chcę nisko upaść "

Gość ojejeje
wiem co czujesz