Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Birdman

wygląd mężczyzny....pytanko do kobiet....wazne

Polecane posty

Gość Birdman

Mam pytanie do kobiet. Otóż gdy byłem szczupłym facetem to miałem bardzo duze powodzenie u kobiet. Niestety przytyłem 35 kilo i jestem "zerem" dla kobiet w sensie wyglądu. Gorzej sie ubieram (styl workowaty) itp. Dlaczego ten sam facet kiedy jest szczupły jest super przystojniakiem (tak było u mnie) a po przytyciu jest tylko "miskiem". A moze chodzi o rysy twarzy, ktore z meskich robią sie pyziate? Bo przeciez dalej jestem tym samym chłopakiem tylko 35 kilo cieższym.Prosze o powazne potrakwtowannie mego pytania!!!

Gość bardziej interesującego
wyobraź sobie teraz laskę CEpie, jakąś szczupłą, która Ci się podoba, a teraz wyobraź sobie jakby wyglądała 30 kg ciąższa? poleciałbyś na nią? przecieżto tylko głupie kg... dlaczego nie obejrzysz się teraz za kimś równem sobie?

Gość uplywa szybko zycie
ja Ci nie pomoge, bo nie ogladam sie za szkapmenami

nie chodzi o pyzata buźkę, nosz matko, popieram poprzedniczke, zadaj sobie to samo pytanie odnośnie kobiet

Gość no właśnie właśnie
założe się, ze nie oglądniesz się za taka przy kości

Gość zauroczona xD
no powiecmy prawde jednak wiekszy % kobiet woli szczupłych i silnych , przy ktorego boku beda sie czuć bezbronnie ,a on bedzie ich ochrona przed złem ;) postaraj sie zgubić pare kg - ogranicz fast foody ,spacerki ,rowerek mamy teraz piekna pogode :D

Gość na dietę spaślaku-

Gość i ja........................
Nie dołuj się :) Ja np uwielbiam facetów przy kości. Chudy/szczupły u mnie nie ma szans. Podświadomi wyszukuję faceta DUZEGO bo chce przy nim się czuć bezpiecznie:) Zmień może lekko styl ubierania i głowa do góry. Uwierz mi że większość kobiet woli takich misiów

Gość chudy szczur
ja mam każdą a jestem chudy lecom na mnie całymi stadami

Gość wwrrr
Lecom na Ciebie. Pozazdroscic.