Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona xD

Jak go odzyskać , pokazać że mi na nim zależy ?

Polecane posty

Gość zauroczona xD

Od tego roku szkolnego chodzę do nowej klasy (przepisałam się ) w której poznałam Go. Myślę że od początku spodobałam mu się. Nie ma urody modela ,ale ma to Coś- zwłaszcza jego kruczo-czarne włosy :). Odprowadzał mnie do domu , pomagał , przysiadał się na lekcjach i przerwach. No nie powiem na początku bardzo mi się to podobało , niestety z czasem stało się to denerwujące . Próbowałam jakoś mu to dać do zrozumienia - patrząc na to dzisiaj myślę że zbyt mocno , brutalnie. Mógł się zapeszyć :(.Moja „koleżanka” z podstawówki –chodziłyśmy do jednej klasy- korzystając z chwili zakręciła się wokół niego i teraz są razem. Postąpiła wrednie ,bo dobrze wiedziała ze mi się on podoba. Nie wiem co on w niej widzi !? Duszą towarzystwa nie jest , mogę stwierdzić wręcz flegmatyczna ,przeciętna uroda , nawet się super nie ubiera :/. Naprawdę mi na nim zależy .Myślę że jest w tym trochę mojej winy. Poradźcie cos ! Proszę

jak był Tobą zainteresowany trzeba było skorzystać, ale Ty piszesz, że Cię to denerwowało, Koleżanka teraz z nim chodzi a Ty chcesz sie wtryniac między nich bo poczułaś zazdrość .To, czy jest ładna czy nie, nie Tobie oceniac egoistko,a że nie jest duszą towarzystwa, może i lepiej:)Boli Cię , że tak szybko Cie olał:) bidulo Ty.I daj im spokój bo włażenie pomiędzy kogoś to obrzydliwe, piękna Ty:)

Gość zauroczona xD
Z czasem zaczął naprawdę przesadzać , do tego stopnia że nawet nie mogłam spędzić przerwy/wolnego czasu bez niego. Z mojego punktu widzenia to ona właśnie weszła po między nas. Szukam pomocy ,a nie oceniania...