Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oijfoeije

nie kumam facetów w ogóle, są gorsi niż baby

Polecane posty

Gość oijfoeije

Najpierw to on za mną "biegał", a ja go olewałam, potem sytuacja się odwróciła, ja się w nim zakochałam i wyznałam mu to,a on mnie odtrącił. Teraz gdy postanowiłam wybić go sobie z głowy ,gdy powiedziałam mu że poszukam zapomnienia w innym facecie, on znowu szuka kontaktu, dzwoni do mnie i pisze, nic z tego nie rozumiem, po chuj zawraca mi dupę, skoro nie chce ze mną być ? Ja naprawde nie chce już sobie robić nadziei, chcę zapomniec, ale on mi nie daje o sobie zapomnieć :(

Gość zdezorientowana kejke
mam podobny problem :(

Dziewczyna celnie to ujęła. Po kiego czorta oni zawracają nam głowę? Mój robi dokładnie to samo i jeszcze robi akcje o nowego;/ Żal.

moze i celnie to ujela, ale slowa, ktorych uzyla, dyskredytuja ja, jako kobiete. przynajmniej w moich oczach. przyznam, ze sam bym sie zastanawial, czy chcialbym byc z kobieta, ktora uzywa wulgaryzmow jako zamiennikow.

Gość oni tak mają
to gonienie króliczka,jak Cie znowu złapie to za moment oleje. Nie mozna okazywać facetowi zbytniego zainteresowania,bo przestają sie starać.Są gorsi od kobiet pod tym względem:)

To się zastanawiaj dalej :-o Dziwnym trafem tych samych zamienników używają mężczyźni i jakoś ich to nie razi :P Mężczyzna rzuca mięchem a potem szuka eterycznej i subtelnej dziewicy żeby uwić gniazdko :P

"Dziwnym trafem tych samych zamienników używają mężczyźni i jakoś ich to nie razi" - jak facet siedzi okrakiem, tez nikogo to nie razi. kobieta ma byc KOBIETA. nie popielniczka czy miejskim szaletem. zapomnialyscie, co to znaczy byc kobieta? :-o "Mężczyzna rzuca mięchem a potem szuka eterycznej i subtelnej dziewicy żeby uwić gniazdko" - potraktuje to, jako ironie.

byc kobieta byc kobieta la la la :)

Gość oijfoeije
----> nie kumam, moim zdaniem lepsza kobieta która przekilna, niż facet który tak aktywnie udziela się na kafeterii :D Rozumiem gdy mężczyzna pisze tutaj, żeby zasięgnąć rady, czy opinii, ale Ty wypowiadasz się w każdym niemal wątku, dla mnie to strasznie żałosne i smutne jest :)

nie kumam - "Kobieta ma być kobietą" :-o O 100 lat za późno ta wypowiedź

"----> nie kumam, moim zdaniem lepsza kobieta która przekilna, niż facet który tak aktywnie udziela się na kafeterii" - twoje prawo :) natomiast moim zdaniem kobieta, ktora uzywa wulgaryzmow (przeklinanie to cos innego - uzywaj slow, ktore rozumiesz ;) ), jest kobieta tylko fizycznie. "Rozumiem gdy mężczyzna pisze tutaj, żeby zasięgnąć rady, czy opinii" - nie, nie rozumiesz :) "...ale Ty wypowiadasz się w każdym niemal wątku, dla mnie to strasznie żałosne i smutne jest..." - chcesz kwiatka?

Skoro żądasz "prawdziwej" kobiety to mam nadzieję, że będziesz dla niej wystarczająco męski (nie samczy) 🖐️

Gość allla123
nie kumam Ty weż sie człowieku zajmij czymś pozytecznym, a nie ciągłym strofowaniem innych. To jest forum, na którym ludzie chcą sie czasem wygadać. Ot tak, po prostu. Czasem maja ochotę przekląć, powiedzieć cos niemiłego, ich prawo. A Ty się wyłaniasz przy każdym temacie i nieustannie kogoś pouczasz. jestes irytujący. Jak masz tyle zapału i energii w udzielaniu ludziom rad, to zapisz sie na jakis wolontariat przykościelny czy coś

dobre dobre... Własnie im rzekomo mozna wiecej,hehe..ja sie tam z tym nie zgadzam Bo jesli mezczyzna zalicza laski jedna po drugiej,to jest zajebistym wrecz playbojem,a jesli kobieta postepuje w ten sam sposob,to dziwka.ktos cos pomylil.facet tez jest dziwka,tyle ze meska!!!!

dobre dobre... Własnie im rzekomo mozna wiecej,hehe..ja sie tam z tym nie zgadzam Bo jesli mezczyzna zalicza laski jedna po drugiej,to jest zajebistym wrecz playbojem,a jesli kobieta postepuje w ten sam sposob,to dziwka.ktos cos pomylil.facet tez jest dziwka,tyle ze meska!!!!

"Ty weż sie człowieku zajmij czymś pozytecznym, a nie ciągłym strofowaniem innych" - bo? "To jest forum, na którym ludzie chcą sie czasem wygadać" - no wlasnie :). "Czasem maja ochotę przekląć, powiedzieć cos niemiłego, ich prawo" - a ja mam ochote postrofowac - MOJE prawo :classic_cool:. "A Ty się wyłaniasz przy każdym temacie i nieustannie kogoś pouczasz. jestes irytujący" - coz, to twoj problem, nie moj :D "Jak masz tyle zapału i energii w udzielaniu ludziom rad, to zapisz sie na jakis wolontariat przykościelny czy coś" - pracuje z dziecmi chorymi na raka.

lilitka, nie zadam prawdziwej kobiety. dziwie sie jedynie, ze kobiety tak bardzo zapedzily sie w tej calej feminizacji i checi dorownania mezczyznom, ze same sobie wytracily bron z reki. swoj najcenniejszy i najwiekszy atut: kobiecosc.

Nie odpisujcie nie kumam ,solidarnosc jajnikow ;) Zglosilam posty pana nie kumam. Tak jak napisalam ,nie bede mu odopowiadac, nawet jak bedzie jechac "jak po lysej kobyle" G. sie nie rusza bo smierdzi. Do jego poziomu glupoty nie bede sie znizac, bo najpierw ponizy a pozniej wykorzysta doswiadczenie na tym poziomie drogie Panie

Gość A ja lubię Nie Kumam

Gość setuniaskadja t znam

Facet lubiący seks to playboy i ogier, kobieta lubiąca seks to dziwka. Facet niepotrafiący gotować norma, kobieta, która nie gotuje to babochłop, który kobietą jest tylko fizycznie. Panowie, wolno nam dokładnie to samo co Wam. "Czasem nawet sobie przeklnę, zgadnijcie jak". Widzisz, nawet Twoja postawa nie jest taka zła. Nie chciałbyś być z kobietą, która przeklina, a taka kobieta z charakterem nie chciałaby być z Tobą. Po prostu musisz szukać kogoś, kto Ci pasuje. Masz prawo nie lubić przeklinających kobiet, tak jak my mamy prawo nie znosić playboyo-ogierohipokrytów.

"Nie chciałbyś być z kobietą, która przeklina, a taka kobieta z charakterem nie chciałaby być z Tobą" - nazywasz to kobieta z charakterem? no prosze cie :-o