Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mLoOoDy

Chce być bliżej z moją dziewczyną

Polecane posty

Chciałbym zrobić jakiś krok do przody w naszym związku a mianowicie posunąc sie dalej ze sprawami seksualnymi... tylko niewiem jak to zrobić boje sie że ją to urazi albo coś... boje sie nawet dotknąć jej piersi ;// co mam robić ?? porozmawiać z nią o tym ;> ?? PISZCIE

Gość fgfvgsd
rozmowa duzo daje, ile macie la i ile jestescie razem?

Jestesmy razem 5 miesięcy... Ja mam prawie 17 lat a moja dziewczyna pare miesięcy młodsza...

Gość fgfvgsd
sluchaj 5 miesiecy to nei jest duzo, dziewczyna muusi ci ufac zeby isc z toba do lozka, poczekaj i nie zmuszaj jej, ale zacznij z nia rozmawiac, powiedz co ci lezy na sercu ale bez nalegania zadnego, on asama musi zadecydowac o tym ,bo laki to bardziej przezywaja niz faceci, ja radze dac jej spokoj z nagabywaniem ale rozmwaciac, narazie zaczac tylko peeting przez jakis czas i powoli pojdzie poogadaj z nia szczerze i nie rob jej wyrzotot jak nie chce... bo sobie przerypiesz wtedy

fgfvgsd - dzięki za rade :)) Troche ciężko bedzie ;P a jakieś podejścia małe mam robić... typu dotknąć piersi lub coś podobnego?? Wiesz to jest moja pierwsza dziewczyna ;/ i niewiem co i jak ... prosze o rade

Gość fgfvgsd
sluchaj rob wszytko powoli, bo ona jaby nie patrzyl to ma z 16/17 lat , to nie jest jeszcze dobry wiek dla laski na wspolzycie bo nie jest jeszcze psychicznie gotowa i zazwyczaj potem zaluje ze za szybko, , ale co do pieszczot to mozesz sie przemoc, nie obawiaj sie, kiedy sie calujedzie na oaobnosci poloz jeje reke na udzie, mozesz dotykac piersi, caluj ja po karku, po brzuchu, piesccie sie na wzajem naraize bez sexu, i keidy bedzie gototwa to sama sie na ciebie rzuci ;P a wiez mi ze warto poczekac na kobbiete bo jak sie sama na ciebie rzuca to masz duzo wiecej przyjemnosci niz na wymuszonym sexie. Nastepnym razem powiedz jeje cze chcesz pojsc dalej ale nie na calosc, ze jak kochasz i ze nie chceszz byz zel sie czula i niekomfortowo i zapytaj co o tym mysli... mysle ze nie bedzie miec nic przeciwko pieszczotom, szczera rozmowa dzila cuda :) pozatym o sexie trzeba sie uczyc rozmawiac od poczatku,bo to jest bardzo wazna czesc zycia w zaizazku, jak teraz sie nauczycie dogadywac to pozniej jak sie chjtniecie bedziecie wiedziec jak dyskutowac co jest niezwykle wazne

Dzięki za wskazówki bardzo dużo mi to pomogło... I tak zrobie :) nie chce jej stracić a jest dla mnie bardzo ważna i bardzo ją kocham :) Pozdrawiam :)

Gość fgfvgsd
zycze powodzenia :) wiesz ja ci dam moj przykalad, moj maz jest moim 1 facetem, bylam z nim od 14 roku zycia,czekal na mnie 4 lata az sie zdecydowalam byl wytrwaly, ale dzieki temu umiemy rozmawiac o sprawach sexu a z tego co widze moje klezanki nie potrafia tego robiz ze swoimi mezami, nie potraia pogac, wytlumaczyc na pokojnie i wszytko sie rozpadaa, ja jestem po slubie juz ponad 15 lat i dzieki zomowom zwiazek jest tak samo udany jak 15 lat temu, i sex tezz:)

No to GRATULUJE i życze szczęścia dalej :) Teraz mało takich z wiązków... nic tylko pozazdrościć :) Jeszcze raz dziękuje za rade i postaram sie do tego dostosować... :)

Gość fgfvgsd
powodzenia zycze!

Gość hahahihihoho
Dla niej może to być ciut za wcześnie i ze względu na wiek i na to, jak długo ze sobą jesteście. No i musi koniecznie Ci ufać. Zanim zaczniecie współżyć proponuje pobawić się w "mniej inwazyjny":P sposób (petting). I zabezpieczyć się:)

Dzięki wam za rade... A jeśli na takie pieszczoty też mi nie pozwoli ;> ?? To co ja mam wtedy robić ;>

Gość bajeczna
mysle ze fgfvdsd ma w 100% racje wiec nic dodawac nie bede, wszystko stopniowo i bez pospiechu, nie masz sie co obawiac ze odrzuci tez pieszczoty, skoro Cie kocha napewno o tym marzy, jesli nie posuniesz sie za daleko to badz spokojny ze jej sie to spodoba i bedzie chciala wiecej.

Gość bajeczna
hmm mysle ze za pierwszym razem mozesz ją piescic, glaskac po wszystkim byle nie wkladac łapek pod ubranka, nastepnym juz delikatnie pod bluzeczke ale bez przesady(nie od razu rozpinac stanik :D )

;) dzięki za wskazówki napewno już mi to dużo pomoże :) Musze sie uzbroic w cierpliwość :) Tylko żebym czegoś nie popsuł ;/ To jest moja pierwsza dziewczyna także musze być ostrożny :)

Gość bajeczna
nie boj sie az tak:P wiecej odwagi :)