Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zajebisty_koles_romasz

O CO CHODZI TEJ LASCE?????????? Powiedzcie!

Polecane posty

Gość zajebisty_koles_romasz

Kurwa udarzam do niej równo,już dośc długo. W sumie niezły jestem. Auto mam. Już tu się kiedyś pytałem jak ją poderwać ale wtedy same popraprańce mi odpisały. I co do niej napisze ona mi non stop ten sam tekst. Wkleje wam go tu co mi na gg pisze: Drogi Tomaszu. Czy Ty jesteś kompletnie szalony!? Nie chce blokować możliwości dostawania wiadomości od nieznajomych, bo czasem piszą do mnie ci nieznajomi w ważych sprawach, ale poprostu mnie do tego zmuszasz! Nie wiem co sobie wyobrażasz, ale ja mam najlepszego, najmądrzejszego, i najwspanialszego chłopaka na ziemi i ostatnią rzeczą na jaką mam ochotę to rzucanie go dla kogokolwiek nawet gdyby mi tutaj stanął sam Hue Grant. I naprawde nie interesuje mnie to czy jesteś od niego ładniejszy i czy masz bardziej świecące się muskuły (poprostu nie wierzę że takie coś piszę komukolwiek) Moja rada na przyszłość, stwierdzenie: "Wyskoczymy lala na browarek jaki" nie jest dobrym tekstem na rozpoczęcie rozmowy. Ja nie piję piwa, nie wychodzę "na dycho". Nigdy w życiu nie spotkałam takiego człowieka i nie wiem za bardzo czy mam Cię traktować jako brakujące ogniwo ewolucji, eksperyment antropologów, czy też kompletnego kretyna. Jak że bardzo zależy mi na tym żebyś w końcu przestał mnie męczyć, dlatego poniżej podam powód dlaczego nie chcę mieć z tobą żadnego kontaktu, powód ten powinien Cię zadowolić, w związku z tym wytęż teraz wszystkie 4 neurony i słuchaj: No więc! Ja nie jestem Ciebie warta! Jesteś tak przystojny i wspaniały że poprostu nie mogę cię odbierać tym wszystkim dziewczynom którym należysz się bardziej niż mnie. Tak naprawde jestem grubawa, i wypycham biust watą. Poza tym jestem koszmarnie nudna! Interesuje mnie tylko i wyłącznie literatura przełomu średniowiecza i renesansu, oraz tranzystory bipolarne, o niczym innym nie jestem w stanie rozmawiać. I rzecz kolejna słyszałam że jesteś niesamowicie dobry w łóżku, ja jestem w łóżku beznadziejna! W ogóle nie znam się na seksie! Nic a nic. Właściwie mogłoby go dla mnie nie być. Mam nadzieje że powyższe powody sprawią że zrozumiesz w końcu że na ciebie na zasługuję i przestaniesz mnie nękać. Tak więc od teraz proszę, nie pisz do mnie, nie dzwoń do mnie, nie podchodz do mnie, i daj mi święty spokój ! Tym razem mówię poraz ostatni, jeśli jeszcze raz będziesz próbował się ze mną w jakikolwiek sposób kontaktować, poproszę kogoś innego o pomoc. Żegnam Cię.

Gość zajebisty_koles_tomasz
I powiedzcie mi o co jej chodzi? W ogóle nie kumam tego :O

Gość taka_se_o
Tej lasce chodzi o to, żebys sie od niej odczepił. BARDZO wyraźnie napisała Ci, że ma chłopaka i że ją nie interesujesz.Ona uważa że jestes beznadziejny i pusty. Ja też tak uważam :) pozdrawiam i weź sie za jakąs różową laske bez mózgu, której teksty zrozumiesz...powodzenia

Gość olt8
ona tak specjalnie pisze bo jej sie podobasz i gra nie dostepna mowie ci:-)

No właśnie nigdzie nie napisał że mam się odczepić i że jestem pustak! Napisała ze nie chce się ze mna umówić bo się na seksie nie zna i że o to jej chodzi!

i co do niej napiszę albo na gg albo na maila albo na n-k to takie wiadomości mi pisze :/ Noż kurwa nie czaje jej.

Gość olt8
ona sie wstydzi bo jest pewnie dziewica a ty jestes podobno niezly w te klocki i wiesz dziewczyna ma kompleksy musisz z nia ostrzej

Gość Beata ładne
mnie się wydaje ze ona nie ma chłopaka ,tak ci tylko pisze żebyś był zazdrosny

Gość olt8
sluchaj wiadomosci na gg to nk to za malo dziewczyna musi widziec ze sie starasz musisz wysylac jeszcze smsy maile i najlepiej listy na adres domowy dziewczyny lubia takie tradycyjne formy kontaktu

Gość hehehehehehehehe
2/10 na zachętę :D

no! Ona jest dziewica! Napisała mi w jednej wiadomości to. Napisała że nie może się ze mną umówić, bo ona nie chce seksu bo chce czekać do ślubu a nie chce sie żenić przed 33 rokiem życia, więc nie chce marnować mojego czasu bo bym musiał na nią 10 lat czekać. Tak mi napisała! Ale mi się zdaje że ona ze mną by chciała tylko że niby z tym kolesiem chce do ślubu czekać a nie ogolnie z każdym.

Gość taka_se_o
zajebisty romaszu (:D), naprawde...nie kompro mituj sie, że prostej ironii nie rozumiesz...

Gość yyyuuu
do dziewczyny trzeba inaczej, ciebie od razu skreslił tekst "aj se spokój, bo jak na razie to ona nie jest zainteresowana. Aż taka laska i tak ci się podoba?????

Gość olt8
sluchaj wiadomosci na gg to nk to za malo dziewczyna musi widziec ze sie starasz musisz wysylac jeszcze smsy maile i najlepiej listy na adres domowy dziewczyny lubia takie tradycyjne formy kontaktu

Stary przecież ja ją znam normalnie na żywo z nią gadam. To już kiedyś pisałem tu co było.

Gość Beata ładne
najlepiej w tajemnicy przed nią zbliż się do jej rodziny,jak polubi cię ojciec czy matka ,ewentualnie brat to wygraną masz w kieszeni

Gość yyyuuu
wrzuć jej zdjęcie, a skreslił cie tekst:" lala skoczymy na browara..."

ej nazywam się tomek tam mi się tylko literka pomyliła na początku. Ironi?

Gość olt8
oo to z ta rodzina to dobre jest

no właśnie nie umiem! Bo ona mnie usunęła na n-k i se galerię zablokowała tak ze teraz sobie nawet jej zdjec nie moge poogladac :( Szkoda ze sobie ich na dysk nie zgralem. Kurde ale glupia ta laska.

Gość olt8
mozesz tez zrobic taka akcje cos jak batman wiesz ze niby ktos ja napada (wynajmujesz ludzi) ty oczywiscie przypadkiem przechodzisz ratujesz i jest twoja

Gość yyyuuu
albo po prostu chce ci utrzeć nosa. Może za bardzo jesteś siebie pewien,taki przystojny i ogierrrr..... Może nawet jej się podobasz,ale chce ci pokazać,że jej nie zdobędziesz. Nie wykluczone też ,że po prostu kocha tamtego.

do rodziny? To znaczy co? Kurwa mac ale mam doła ja pierdole. :(

Gość olt8
zawsze mozna wynajac detektywa zrobi jej troche fotek i bedzie a jej to na pewno zaimponuje

Gość 1010101010101010
Po pierwsze: laskę chłopcze to Ty masz w spodniach!:-D A po drugie: tej dziewczynie o nic nie chodzi, bo ona nie istnieje! Wszystko sobie sam wymyśliłeś, Ściemniaczu!

Gość taka_se_o
hmmm...naprawde pomyliła ci sie literka?niezauwarzyłam (:D:D:D).ok, zmieniam zdanie, ona cie bardzo pragnie i po prostu widząc że jestes taki zajefajny i coolowy boi się że nie podoła takiemu cudownemu człowiekomi przerastającemu ją o wiele poziomów. Po prostu musisz ją dowartościowac tekstami typu "lala na browara" i wtedy ona poczuje, że dorównała do twojego poziomu. Bierz sie za robote i układaj rymy... :D

Gość daj jej spokój
ONA NIE CHCE CIĘ ZNAĆ

Gość yyyuuu
e koleś jesteś spalony. Dobrze laska robi. tekst typu "ale głupia ta laska" dyskwalifikuje cie z miejsca. Daj sobie z nią spokój ,bo głupi szczyl jesteś, po takich tekstach to nie zasługujesz żeby cię nawet w dupę kopnęła. Wychodzi na ta,że laska ma dobrze w głowie poukładane.Odpuść sobie !!!!

co ty pierdolisz jakie rynny?

kurwa nie mozeci nic doradzic normalnie tylko mnie zawsze zjedziecie juz chyba z piaty raz