Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Jak wygląda wasza codzienna rzeczywistość?

Polecane posty

Gość jhbfvhb
dzień świstaka ;)

Gość
Wstaję , odsłaniam okno, idę do łazienki, kąpię się cała, pózniej zęby, szczotkuję włosy, wkładam bluzę i spodnie dresowe. Schodzę do kuchni, otwieram zieloną szafkę , wyjmuję pieczywo, kroję 2 kromki, z lodówki wyjmuję margarynę, ser, wędlinę, nastawiam wodę. Myję pomidory. Zmywam naczynia po śniadaniu, zamiatam podłogę. Idę na górę do swojego pokoju, wietrzę, chowam pościel. Zaglądam do komputera, wychodzę z psem, robię mu jedzenie, znowu sprzątanie, pranie. Po południu gazetki.

Gość wvilka
slowiczka aile masz lat

Dzwoni budzik.. przestawiam go na 10 minut później.. ale w końcu wstaję jak zawsze niewyspana, znowu sobie myślę \'\' dlaczego ja nie poszłam wcześniej wstać \'\' .. wściekła idę do łazienki, myję się, czeszę, maluję i ubieram.. ale zanim się ubiorę potrafię siedzieć w pokoju na łóżku przez 15 minut i znowu za dużo myślę... Już nie idę do kuchni. Biegnę do niej. Nastawiam wodę i wychodzę z psem. Po powrocie piję szybko herbatę, daję jeść psu i wychodzę. Oczywiście spóźniam się jakieś 3 minuty do szkoły. Wracam do domu. Robię coś na obiad. Wychodzę z psem. Po południu nauka, albo spotkanie z chłopakiem.

Gość
Już mówiłam ile mam lat , nie chce mi się powtarzać ciągle tego samego.

Gość dziwne nigdzie niewidze
zebys napisala ile masz lat

Gość witka34
zycie zycie jest nowella raz przyjazna a raz wroga czasem chcesz sie pozalic ale niemasz do kogo

Gość taka sobie emerytka
:D :D :D cudownie!!!! zero stresów, kawusia podana do łóżeczka, ciekawa lektura , po prostu chce się żyć....

Gość
Radości i smutki?