Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna i głupiaaa

jestem głupia, miałam wszystko ale chciałam więcej, teraz mam mniej

Polecane posty

Gość naiwna i głupiaaa

poznałam kilka lat temu faceta zakochał się we mnie całkowicie po prostu oddał mi całe swoje serce a ja go odrzuciłam po pół roku, nie wiem sama dlaczego pewnie dlatego, że nie był artystą, nie był intelektualistą, nie chodził na koncerty, nie czytał książek zostawiłam go chociaż nikt nie był wcześniej dla mnie taki dobry i co teraz żałuję, żałowałam już po kilku miesiącach, żałowałam ale nie próbowałam nic wskrzeszać bo miał dziewczynę ta dziewczyna go zdradziła, on się powiesił wszystko jest takie szare zniszczyłam mu życie zniszczyłam życie sobie

Gość naiwna i głupiaaa
już nie mogę sobie z tym poradzić..

Nie cofniesz juz czasu..Przykro mi ze tak sie stalo.Jego psychika nie byla mocna skoro tak bardzo przezyl zdrade dziewczyny i odwazyl sie na taki krok..Nie wiesz jakby bylo w waszym zwiazku jesli dalej byscie byli razem,po prostu pamietaj o nim jako o milym facecie z ktorym kiedys spedzilas jakis czas i bylo milo..Na pewno jeszcze znajdziesz sobie takiego ktory bedzie dla Ciebie dobry i zakocha sie po uszy :)

Gość naiwnaa i glupia
ale ja go wszedzie widze... naprawde... i czuje jego zapach, cały czas mysle,ze był takim dobrym człowiekiem a ja go nie doceniłam mysle sobie tez, dlaczego to zrobil??a moze gdyby sie z nia rozstal bo go zdradzila- bysmy do siebie wrocili? moze by sie nam ulozylo..

Kobiety wybierają faceta intuicyjnie. Ich podświadomość ocenia czy potomstwo z danym osobnikiem będzie miało prawidłowy genotyp. Skoro go odrzuciłaś prawdopodobnie wasze genotypy nie pasowały do siebie. Ot i cała tajemnica.

To że odrzuciła go też inna kobieta może sugerować że miał jakiś ukryty defekt genetyczny powodujący że kobiety intuicyjnie odrzucały go jako partnera. Być może była to już jego któraś z kolei porażka i nie mogąc sobie z tym tym poradzić zrobił to co zrobił. To jeden z mechanizmów ewolucji. Osobniki z błędami genetycznymi są wykluczane z rozrodu i przekazywania swoich wadliwych genów a czasami włącza się również mechanizm autodestrukcji. Smutne ale tak to działa- od tysięcy lat.