Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

MAM TAKIEGO DOŁA ŻE CHYBA SIĘ POTNE! RYCZEĆ MI SIĘ CHCE.

Polecane posty

Przez społeczeńtwo! Wczoraj nie mogłam spać długo dośc i no i tak błądziłam po neci. Wchodze na pudla i nie było żadnych komenatrzy po artykułem o jakiejść młodej lasece, komentarz tak totalnie z dupy, dla jaj. Piszę: \"Nie cierpie go za to to co zrobił dodzie! Doda od 20 lat jest moją ukochaną aktorką! A fakt że odebrał jej rolę w \"Przeminęło z Wiatrem\" skreśla go zupełnie w moich oczach\" I wiecie co???? Ta banda idiotów wzięła to na serio :/ I mi odpisują że doda nie jest aktorka! I to jeszcze wielce oburzeni. Dowiedziałam że jestem ignorantką. No załamka poprostu. Zresztą tutaj jest tak samo. Człowiek jakiś topic totalnie dla jaj napisze a wszyscy zaczynają mu na serio odpisywać. Jakiś topic kompletnie bezsensowy a od razu zjawi się tłumek dziewcząt które biorą to serio i napiszą od razu jakiś moralizatorko-wzniosłe pogadanki! I serio zaczynam dochodzi do wniosku że społeczeństwo jest głupawe. W ogóle nie jest w stanie wyczuć lekkie nutki ironi, czy tego że ktoś sobie poprostu jaja robi. Zero jakiegoś poczucia humoru czy dystansu poprostu. Jeszcze jedno na zakończenie. Mój komentarz na pudlu, jakieś dziewcze nazywa się gaga. No i piszę, oczywiście kompletnie bez sensu: Oooo matko ! Cały czas myślałam że to jest Polka i że jest to taki facet który się przebiera za babę i że przebiera się za DODĘ, dlatego jest sława! A KTOŚ MI ODPISUJE: jaka polka?? czy ty mieszkasz w buszu i nie masz telewizora ani radia?? nie slyszalas jej hitu( w doslownym tego slowa znaczeniu)? ja pierdziele ludzie JASKINIOWCY SĄ WŚRÓD NAS!!!! AMEN

Gość wichłacz
bzyknij

Gość kajl_broflowsky
eriko cartmanie, ależ to jest oczywiste ! takiego nicka używasz a jeszcze się łudzisz ? można by sądzić ze jak pierwowzór sprytnie to wykorzystujesz ! a ty tu nagle z taką konkluzją wypadasz oj, starzejesz się ! :)

No właśnie! No właśnie! Takiego kurwa nicka używam i jak można brać serio moje wypowiedzi np na temat żydów, albo czarnuchów, albo jak można brać serio przeklinanie>??????? No jak! Powiedz mi? Taaa... ale ty mi kajl nie powiedz bo skąd ty kurwa masz wiedzieć jak ty duszy nie masz :/

taaaa tak choćbym na tym pudlu coś czytała :/ weź przestań, też kurwa widać masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem

Gość wichłacz
bzyknij bo sadzisz pierdoły

Gość kajl_broflowsky
akurat na wymienione tematy (+hipisi) erik zawsze wypowiada się bardzo serio :) a ja moze duszy nie mam ale ty tracisz jaja ! jak emo ! leca już łzy z czarnych oczu ? :)

Gość kajl_broflowsky
mnie też lubisz, bo jestem ci potrzebny ale miałaś iść do domu, co się stało ? :)

hehehehe Temat w senscie TOPIC czy temat w sensie "MAM TAKIEGO DOŁA ŻE CHYBA SIĘ POTNE! RYCZEĆ MI SIĘ CHCE. " Bo jeśli temat w sensie topic to Twoja wypowiedz przyjmuje formę ujemnego sprzężenia zwrotnego, widzicie to też?