Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

belle morelle

Xtreme bra - ma któraś ten stanik ?

Polecane posty

Gość nitek
Wniosek z tego taki że chyba trzeba mieć co zebrać i podnieść więc można pozostać przy oglądaniu reklamy mango...:-(

Gość hezbietka

Gość hezbietka
Nitku i co oglądałaś ten stanik którego link wcześniej podałam na forum?

hezbietka--> ja mam 70B - myślisz, że ten stanik z allegro w moim przypadku coś da ???

Gość nitek

Gość nitek
Patrzyłam, kochana chyba nawet od tej samej osoby kupowałyśmy jak też już się zaopatrzyłam w dwa są całkiem ok ale chyba się pokuszę na tego BRA bo jak nie spróbuję top nie przeżyję!!!:-) Właśnie dziewczyny może któraś z Was by chciała to kupić podzielimy się kosztami i towarkiem? Co wy na to?

Gość hezbietka
Witam crazy-women ja myślę że dużo ci wyeksponuje ten staniczek z allegro, bo ja mam 65B i powiem Ci szczerze że jestem teraz dumna ze swojego B.

Gość hezbietka
Misialina co z Tobą ? Czy stanik dotarł i jak się w nim czujesz? Napisz bo czekam z niecierpliwością.

No to zakupiłam... :) podziele się wrażeniami jak przymierzę ;) jeszcze raz dzięki!!

hezbietka---> właśnie odebrałam staniczek :) faktycznie jest świetny :) jeszcze raz dzieki !! pozdrawiam

Gość TWQ
przecierz jest to okropne homąto, nie lepiej, zdrowiej i estetyczniej jest kupić sobie dobry biustonosz który jak sama sama nazwa wskazuje nosi biust a nie tylko zasłania, radzę zwrócić uwagę że owo "cudo" na spocie reklamowym mango jest jest prezentowane na modelkach w zdecydowanie źle dobranych stanikach, każdej obwód z tyłu podjeżdza prawie pod same łopatki i trudno się dziwić że nie jest w stanie podtrzymać prawidłowo biustu, gdyby miały na sobie biustonosze w normalnych rozmiarach efektu wcale nie byłoby prawie widać, może poza wręcz nie naturalnym podniesieniem biustu prawie pod samą brodę

TWQ-->tylko, że ja akurat o zupełnie innym modelu stanika pisałam.... nie o tym z mango...tak to jest jak ktoś nie czyta całego tematu...

Gość hezbietka
Crazy-woman -> cieszę się że mogłam Ci pomóc. Pozdrawiam

Gość trampampka

Gość trampampka
Hezbietka a mialabys moze jakies inne linki do takich stanikow z pushupem? Widze, ze jestes bardzo zadowolona, troche za pozno trafilam na to forum i tamten link co podalas, to juz nie dziala, a ja bylabym zainteresowana czyms co podniesie moje malenstwa.. mam 75B ;) Pozdrawiam

Gość hezbietka
Witaj muszę cię zmartwić tym że xtrembru nie działa na takie rozmiary bo testowałam, działa dopiero od miseczki C w górę. Ale polecam biustonosze z allegro za około 10zł podwójne push-up. Poczytaj wcześniej na tym forum. Pozdrawiam

Gość trampampka
a moglabys podac linka na takie aukcje? wpisuje i mi pokazuje tylko w cenie 109 zl ... a ogolem to szkoda, bo taki stanik jak xtreme bra powinien bardziej wplywac na mniejsze rozmiary, niz wieksze ... ale to szczegol..

Gość Agnieszka Leok.
Mailam ten Xtreme bra z allegro. Kompletna żenada, jakość fatalna. Kupiłam potem z http://tv-zakupy.pl no i pełne zadowolenie. Lepiej dołożyć te 10 złotych i mieć porządny towar za 20 złotych

Najlepiej to dołożyć ciut więcej i kupić normalny stanik w dobrze dobranym rozmiarze, bo to "chomąto" moze być atrakcyjne tylko dla tych, które dobrze dobranego biustonosza na sobie nie miały: http://balkonetka.pl/2009/5/19/xtreme-bra-czy-ekstremalne-chomato "Wyjaśnijmy jedną rzecz: Xtreme Bra, wbrew temu, co sugeruje nazwa, nie jest wcale stanikiem. Jest podtrzymywaczem stanika, na który skuszą się tylko te kobiety, które nigdy nie miały na sobie dobrze dobranego biustonosza. Xtreme Bra ściska stanik pod biustem, dzięki czemu ma zapobiegać zbyt luźnemu obwodowi stanika. W dobrze dobranym staniku efekt podtrzymania piersi przez obwód jest naturalny i nie potrzeba niczego ściskać. "

Najlepiej to dołożyć ciut więcej i kupić normalny stanik w dobrze dobranym rozmiarze, bo to "chomąto" moze być atrakcyjne tylko dla tych, które dobrze dobranego biustonosza na sobie nie miały: http://balkonetka.pl/2009/5/19/xtreme-bra-czy-ekstremalne-chomato "Wyjaśnijmy jedną rzecz: Xtreme Bra, wbrew temu, co sugeruje nazwa, nie jest wcale stanikiem. Jest podtrzymywaczem stanika, na który skuszą się tylko te kobiety, które nigdy nie miały na sobie dobrze dobranego biustonosza. Xtreme Bra ściska stanik pod biustem, dzięki czemu ma zapobiegać zbyt luźnemu obwodowi stanika. W dobrze dobranym staniku efekt podtrzymania piersi przez obwód jest naturalny i nie potrzeba niczego ściskać. "

Gość Obsesywnie Piękna ;)
Xtreme Bra i Ahh bra jest spoko, najtaniej do kupienia w _. www.telezakupy.tv

Gość po co lasce xtreme bra
skoro ma 75 pod biustem i 100 w biuscie? bym zainwestowala w gorset wyszczuplajacy predzej

Gość AgniesiaMazur
Hej dziewczyny, co sądzicie o tym biustonoszu ze sklepu tv-zakupy.pl? Czy cena jest ok?

Gość gość
Sądzimy, że to nabijanie głupich w butelkę. Jak napisano wyżej: idź do brafitterki i kup dobrze dobrany, porządny normalny stanik.