Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hankazwarszawy

moja sukienka

Polecane posty

Gość jak z olimpu D

Gość kafalara
Ojoj .. lepiej zamień ją na tamta z tyłu :) Szczerze -> nie nadaje się na ślub

Gość hankazwarszawy
rozumiem, ze tylko bezy sie nadaja

Gość strasznie biednie w niej
wyglądasz. tzn za skromnie taka bidulka. masz niezłe ciałko to je wyeksponuj a nie worek założyłaś ;)

już od razu bezy. są i inne sukienki proste i z klasą. ale ta akurat taka nie jest.

blędem jest to, że wiele dziewczyn zapatrzona w sukienki proste i w modelki które je prezentują nie widzą tego że im nie koniecznie one pasują. a trzeba być otwartym by się potem nie zbłaźnić na ślubie. czasem też i beza może się okazać trafnym wyborem. tą sukienkę co pokazałaś bardziej zaproponowałabym dla kobiety z ciałkiem, która co nie co chce zatuszować.

Powinnas wyeksoponowac chociaz jedna czesc ciala (tzn, biust albo biodra),zeby rzucac sie w oczy. Po prostu jak na tak wazny dzien kompletnie znikniesz w tlumie..

Gość hankazwarszawy
dzieki za komentarze. pomijajac, ze jest za duza, bo to bylo w salonie i tak jej nie zmienie, bo juz prawie wychodze za maz tylko chcialam wiedziec jak bardzo moj gust odbiega od typowo polskiego 'musi byc wielka suknia i rozowe policzki'. suknia jest przepiekna, ja zle wygladam w bardzo strojnych rzeczach, bo sama mam dosc delikatna urode :)

nie pasuje Ci chyba , masz ładną figurę , strzel inną sukienkę , podkreśl to co masz do zaoferowania.

Gość hankazwarszawy
dearmissjc w tlumie az 30 osob :D

Gość hankazwarszawy
dzieki dearmissjc i karamba :)

niekoniecznie, ja mam podobną urodę i wszyscy myśleli , że będzie pasować mi taka skromna suknia. owszem pasowała, było mi bardzo ładnie. ale to w sukni bardziej strojnej obudziła się moja druga "natura" taka głeboko uśpiona. więc czemu nie zaszaleć tego jednego dnia? :) ważne byś dobrze się czuła tego dnia w tej sukni i nie żałowała wyboru. może rzeczywiście jest to kwestia rozmiaru. dopasowana podkreśli biust i wyeksponuje biodra. bo na razie tu wiele brakuje.

Gość hankazwarszawy
chyba nie myslisz, ze to jedyna ktora przymierzylam?

Gość symulantka
Suknienka może i nie najgorsza, ale talii to w niej prawie nie masz.

nie, no myślę że nie byłaś na tyle głupia by tylko jedną przymierzyć ;) napisałam jakie wrażenie robi zdjęcie. napisałam ,że to twoj wybor i że to może kwestia rozmiaru.

Gość symulantka
poza tym, faktycznie bardzo biedna - będziesz wygladać jak uboga kuzynka.

Gość symulantka
i ja szukałam prostej i skromnej z tzw klasą, ale jak przymierzyłam bardziej uroczysta to mi wszyscy mówili, że łądniej wygladam wiec znieniłam typ i nie załuję:)

Gość symulantka
A tak konkretnie - to ta suknia również eksponuje to, że masz nieco szersze ramiona niż biodra - powinna być delikatnie szersza dołem, żeby ładną symetrię zrobić. I wydaje mi się tez, ze na tym zdjęciu masz wyeksponowany brzuszek. No i jak juz mówiłam - praktycznie zerowa talia - tzn widać wcięcie w pasie, ale potem zaraz zaczynają się dosć szerokie biodra i nie ma takiego łagodnego przejscia miedzy pasem i biodrami tylko w pasie wąsko, potem od razu szeroko i potem już prosto.

ja na swoją nawet patrzeć nie chciałam. zapierałam się rękoma i nogami że nawet nie przymierzę, ale ustąpiłam a potem po nią wróciłam. spójrz tutaj: http://www.allegro.pl/item599989293_piekna_suknia_slubna_pronovias_obelix_madonna.html dziewczyna na prawdę super wygląda w tej prostej kiecce. jest idealnie do niej dopasowana. może i u ciebie tak będzie jak ją dopasują.

Gość hankazwarszawy
moze jestem staroswiecka ale dla mnie slub to formalna uroczystosc a nie pokazywanie jaka to ja atrakcyjna jestem i jak duze mam piersi albo waska talie. moj narzeczony wie jak wygladam i to jest najwazniejsze. dzieki za komentarze.

Gość symulantka
To sobie trzeba było kupic taką za 100 zł a nie za kilka tyś.

Gość hankazwarszawy
strasznie biednie w niej.. ja w tym fasonie wygladalam jak wieloryb ale dzieki :D