Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hankazwarszawy

moja sukienka

Polecane posty

Gość Błękitny motyl
Nie widzę zdjęcia :(

Gość hankazwarszawy
symulantko ta mi sie podobala i taka kupilam, a co z moimi pieniedzmi robie to moja sprawa

Gość hankazwarszawy
motylku zdjecie usunelam, bo juz mi sie rzygac chce od tych komentarzy. pozdrowienia :)

Gość Błękitny motyl
Możesz wkleić jeszcze raz zdjęcie? :-)

Gość Błękitny motyl
Daj spokój na kafe często tak jest, dużo zazdrości i zawistnych komentarzy ;-) Trzeba być ponadto :-)

Gość symulantka
Trzeba było napisać, że prosisz tylko o korzystne komentarze a nie o prawde

Gość hankazwarszawy
nie prosilam tylko o korzystne ale nie prosilam rowniez o tylko niekorzystne. widzisz latwo sie komus ocenia negatywnie, nawet jedna osoba nie znalazla w niej nic ladnego. po prostu nie wierze, bo z okolo 30 sukienek, ktore przymierzylam, 5 osob powiedzialo, ze w tej wygladam slicznie. moze zdjecie nie takie jak trzeba, moze rozmiar robi swoje, nie wiem. nie chce juz czytac jaka to ona okropna wiec usunelam i mam do tego prawo. proste

Gość derrrrrrrrr
od razu wredne i chamskie komentarze dziewczyna wrzuca swoje zdjęcie pyta o opinie 99 % twierdzi podobnie że wygląda w niej skromnie etc. czyli coś może faktycznie w tym jest a komentarze nie są jakieś chamowate jak to bywa na kafe a wręcz przeciwnie aż sie zdziwiłam ze z jakąś taką delikatnością i taktem jej piszą co nie jest ok w jej wyglądzie a autorka strzela fochy bo komuś sie nie podoba !!!!!!!!!!!! rada na następny raz nie wstawiaj swoich fotek jak nie potrafisz przyjąć konstruktywnej krytyki bo nikt Cie nie zjechał w chamski sposób i nikt ci nie wciska jakiś bez tylko kulturalnie podpowiadają co jest nie tak !!!!!! no ale nie było ze strony dziewczyn ochów i achów to juz kafeteria jest beee do piaskownicy z takim zachowaniem nie pod ołtarz :( :o

Gość hankazwarszawy
derrrr zaraz, chwila. tylko dlatego ze ogolny poziom na kafeterii jest niski to ja mam sie cieszyc, ze mnie nie zjechaly?? i gdzie jakis chamski komentarz napisalam? nie wydaje mi sie.

Gość derrrrrrrrr
15:36 [zgłoś do usunięcia] hankazwarszawy motylku zdjecie usunelam, bo juz mi sie rzygac chce od tych komentarzy. pozdrowienia to twoja wypowiedz !!!!!!!!!!!!!!! i o czym tu jeszcze dyskutować powodzenia na nowej drodze życia nie widziałam sukienki nie wypowiadam sie ale twoje podejscie mi osobiście sie nie podoba

Gość hankazwarszawy
derrrr wyobraz sobie, ze kupilas sukienke, pytasz o komentarze i 30 osob mowi, ze wygladasz jak uboga kuzynka, lepiej kupic beze, ze nie widac talii, ze nie slubna, ze taka,, ze owaka i nikt nie widzi w niej nic ladnego. szczerze, widzialam gorsze sukienki.

Pokazałaś swoje zdjęcie w za dużej sukience, czemu się dziwisz że większość osób napisała że nie widać wcięcia w talii? Masz ładną figurę i lepiej to pokazać. Pytałaś o opinie a faktycznie zachowałaś się tak jakbyś tylko te pozytywne chciała usłyszeć. Poza jedną uwagą że wyglądasz jak uboga kuzynka, nikt nie napisał niczego przykrego. Większość młodych panien zakłada strojne suknie, bo to jedyna taka okazja. Ale to nie znaczy że się trzeba obrażać za to co piszą, bo takie jest ich zdanie. A właśnie to zdanie chciałaś poznać. Jak dla mnie sukienka w porządku, wolałabym przy takiej jeszcze skromniej i zrezygnować z tego wierzchniego, powiewającego tiulu. Moja jest jeszcze skromniejsza i zostanie uznana tu za studniówkową, ale ja rozumiem że różnym ludziom różne rzeczy się podobają.

Gość Głupie BABY
PO CO wy tu pokazujecie swoje sukienki?!!!! Gustów jest mniej wiecej tyle ilu ludzi na forum! Czy Wy jesteście jakieś masohistki?! Każda umieszcza tu swoją kieckę z nadzieją, ze WSZYSCY się zachwycą. NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI. A już na pewno zawsze znajdzie się jakaś MAŁPA która kiecę w mało subtelny sposób "zjedzie" po prostu (jadąc jednocześnie po samej zainteresowanej kiecą) dodając oczywiście grzecznie na końcu, sakramentalne już tu na Forum: "ale o gustach sie nie dyskutuje, jak Ci sie podoba to w niej idź".Zaznaczam, iż owa w/w MAŁPA absolutnie prokursorem mody nie jest i równiez kieruje sie własnym gustem. A rżnie znawcę jakby wytyczała trendy w modzie! Swojej sukni oczywiście nie pokaże, bo boi sie trafić na identyczną jak ONA MAŁPE. Jak jesteście takie mądre, to zróbcie zamiast argumentów typu "beza", "koszula nocna" bitwę na kiecki i w odpowiedzi (zwłaszcza przy tych negatywnych) obrazujcie to linkami ze swoimi kiecami. Wredne cholery....

Gość Głupie BABY
A! Symulantka - współczuję... i Twoje zdenerwowanie rozumiem. Kupuj to, w czym gustujesz i to, co Ci sie podoba. Nie opieraj sie na wątpliwej jakości gustach.

Gość GŁUPIE BABY
Sorry - SPROSTOWANIE: NIE Symulantce współczuje, a Hance z Warszawy

Gość hankazwarszawy
GLUPIE BABY masz racje. beznadziejny pomysl z wklejaniem tu tego zdjecia i czekaniem na opinie 'fajnych dziewczyn', ktore kupily zapewne takie sukienki, na widok ktorych pewnie zrobiloby mi sie slabo (ze smiechu). nieprzemyslany krok ale czegos sie nauczylam :D

Gość GŁUPIE BABY
Cieszę się. :) Powodzenia i następnym razem pytaj o opinie kogoś bliskiego, najlepiej kogoś kto ma podobny gust i preferencje do Twojego :) tu na forum tez pewnie ktos taki jest ale trudniej będzie Ci go znaleźć niż w realu, więc zdaj się na real :)

Gość alenika
do hankazwarszawy: zdjecia nie widzialam niestety ale po komentarzach sadze ze masz jakas skromna sukienke. I BARDZO DOBRZE! Ja mam super skromna w ogole nie slubna bo nie uznaje wydawania pieniedzy ktorych nie mam zbyt wiele - na sukienke ktora wloze raz w zyciu na 5 godzin i potem bede probowala ja sprzedac za jakies grosze bo wiadomo ze nikt mi tyle nie zaplaci ile sama zaplacilam. Mozecie to wszyscy uznac za skapstwo albo dziwactwo ale taka jestem, nie marzy mi sie zadna cudna suknia slubna za straszne pieniadze i zdania nie zmienie.

Gość do autorkii
dziecinna jestes i smieszna:) Dziewczyny nie sa \"fajne\" bo nie pochwalily twojej sukni nawet jesli im sie nie podoba bo po prostu maja inny gust.A tobie za trudno to zrozumiec i pocieszasz sie ze ich suknie pewnie sa okropne.hehe Ja tez tu kiedys pokazalam swoja suknie,byly rózne opinie co uwazam za naturalne.I sama pisze prawde jak cos mi sie nie podoba.To nie nasza-klasa!

Gość GŁUPIE BABY
\\\"do autorki\\\" - może przeczytaj cały topic a nie ostatnie 3-4 wpisy to będziesz wiedziała o co chodzi i dlaczego hankazwarszawy tak napisała. I bynajmniej nie chodzi tu o bycie \\\"fajnym\\\" samo w sobie.. A już w ogóle nie wiem co ma z tym wspólnego Nasza Klasa. Ale rozumiem, że chodzi Ci o to, że to możesz pisac prawdę a tam musisz kłamać? Uważam, ze nie musisz, ale skoro tak piszesz to wyrazy współczucia dla Twoich znajomych na NK. \"alenika\" - zgadza się. Masz super podejście

Gość z ta nasza klasa to ona
na pewno miala na mysli to ze jak ktos doda zdjecie to nie wazne jak koszmarnie by wyszedl, jak oblesna by byla suknia i jak tragicznie para mloda by sie prezentowla to i tak kazdy napisze: o jak ślicznie razem wygladacie, jaka piekna suknia!! sory ale ja tez nie widzialam na nk zadnego zlego komentarza, po prostu kazdy kto nie jest anonimowy bedzie bal wyrazic swoja negatywna opinie.

Gość Głupie Baby
no faktycznie masz rację... i pomyśl, czy to nie obłuda? Bo ja wole nie napisac nic nic chwalić coś co mi się nie podoba...

Gość do autorkii
wlasnie o to mi chodzilo z nk.Czytalam topik juz wczoraj.Ona po prostu strzelila focha bo nikt nie skomentowal pozytywnie.

Gość hankazwarszawy
do autorki...to moze pokaz najpierw swoja sukienke, pooceniamy i zobaczymy jak nam sie podoba. od tej pory nie przyjmuje zadnych komentarzy bez zdjecia wlascicielki w sukni w linku ponizej wypowiedzi i malo mnie obchodzi co myslisz o moim podejsciu do tematu

Gość do autorkii
heh a mnie mało obchodzi opinia dziewczynki z urażona dumą.Moja suknia już tu była i przyjęłam opinie (zarówno pozytywne jak i negatywne) dużo lepiej od ciebie:D

Gość do autorkii
a twoje sukni nie widziałam i nie interesuje mnie ona.Wypowiedziałam się tylko na temat twojej reakcji na krytykę.Przecież można sie tego spodziewać jak się wystawia coś do opinii na anonimowym forum.Tyle w temacie.