Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

CZY PIES MA TAKI INSTYNKT.....

Polecane posty

Gość boże jak ja wyglądam
niestety nie, często psy na wsiach są zabijane zatrutym jedzeniem :(

można psa wytresować tak żeby nie jadł trucizny i innych rzeczy.. ty zawse karm go z lewej ręki. jeżeli ktoś będzie go chciał otruć to prawdopodobnie da mu z prawej- i pies nie weźmie

a ten twój pies to po szafkach szpera i wybiera co się da? przecież wyżej niż stół to niczego nie dosięgnie.. a zjadł mydło bo jest kaloryczne :D

niestety nie. Pies rozpozna trucizne naturalna, czyli jakies szkodliwe ziola rosnace naturalnie. To mu zostalo z jego naturalnego instynktu, ale sztucznej trucizny niestety nie rozpozna, bo poprostu jego instynkt nie potrafi tego rozpoznac. Mozna wyszkolic psa na rozpoznawanie niektorych trucizn, narkotykow, ale to zmudna i pracochlonna praca.

No ale w kuchni, to autentycznie grzebie po szafkach tych na dole! Tam to mydło znalazł. Poza tym zawsze jak wyjdę z domu wyje wszystkie śmieci z kosza :/ No tragedia nie pies... A gdybyście widzieli co robi jak widzi jakieś wino albo piwo na stole! Wszytskie sztuczki jakie umie żeby tylko mu dać.

:D Ale wasze psy serio tak nie mają? No ta moja jest straszna. Jak jakieś ciasto... albo jeszcze lepiej czekolada. Nawet samo słowo "czekolada" sprawie że przylatuje z 2 pokoju.

mój pies nie zje niczego od obcych , tylko domownicy go nakarmią nawet jak by nie wiem jak bł głodny to nie zje