Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

..mei..

Mam problem natury erotycznej... doradźcie...

Polecane posty

Kilka tygodni temu poznałam na czacie regionalnym faceta (strażaka), który ma dziewczynę. Strasznie chce się ze mną spotkać dziś wieczorem, poprosiłam go o godzinę na zastanowienie się i chcę się Was doradzić. Nie pierwszy raz bym się kochała z zajętym facetem i oboje wiemy, że lubimy seks, pokazaliśmy sobie swoje zdjęcia (jest zajebiście przystojny). Lubię takie akcje, ale jakoś dziś straciłam pewność siebie, może dlatego że mnie zaskoczył tą propozycją. Spotkać się czy nie? A jeśli tak, to czy stawiać jakieś warunki? Doradźcie proszę.

Larwka, Ty byś się spotkała? :) No właśnie tak sobie myślę... nie mam obecnie faceta, czuję się samotna, i może by było miło. Umawiałam się nieraz przez internet i nigdy się nie zawiodłam - mam intuicję do facetów ;) ale... mam jakieś wątpliwości, w sumie nie wiem czemu... właściwie chyba wiem. Ostatnio umówiłam się z jednym gościem i było na początku super, podobał mi się niesamowicie i zaczęłam się do niego dobierać (bo wcześniej obgadaliśmy temat sexu). Niestety powiedział, że nie może bez miłości... Chyba przez ten incydent straciłam pewność siebie. Nie lubię takich, którzy robią nadzieje na boski seks, a potem strzelają fochy... Lubię jasne sytuacje.

Pewnie ze tak..tez jestem w udaneym zwiazku małzenskim a spotykam sie z facetami..klepiemy o fantazjach sexualnych a potem opowiadam to mojemu:-)nie raz wyprobowujemy:-P Idz bio zycie za któtkie jest:-) badz szczesliwa i spełniona

Gość o ludzie kochani
..mei.. a ty bierzesz jakieś pieniądze za te spotkania czy taka darmowa kurwa jesteś???

Heh larwka nie jest zakompleksiona i nie czuje potrzeby obrażania innych kobiet, a pomarańczowemu nickowi aż chodzi grdyka :)

Gość o ludzie kochani
no, faktycznie jest czego pozazdrościć :O bo tylko Ty jesteś taka wyjątkowa, że faceci chcą cię rżnąć za darmo i bez żadnych zobowiązań :O Masz jakieś inne życiowe dokonania???