Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cyniczna lalunia

Cyniczne mamusie - pol zartem pol serio - ZAPRASZAM!!!

Polecane posty

Zakładam temat dla mam, lub przyszłych mam które maja inne poglądy na ciążę, i wychowanie dzieci niżeli ogólnie tutaj panujące. Ja np - nie będę mieć cc na zadanie - nie będę karmić piersią -nie planuje więcej dzieci - po ciąży chce szybko schudnąć - najlepiej od razu i już planuje dietkę - do rozwiązania zostało 3 tyg Fajnie byłoby pogadać o wszystkim i o niczym, o naszych poglądach, pożalić sie a nie tylko udawać wielkie matki polki, jak ktoś ma inne poglądy niż te tu panujące to zapraszam, chciałabym żebyśmy tu gadały o wszystkim, bez żenadyi bez obawy ze ktoś kogos wysmieje i zmiesza z blotem bo ma inne poglądy niz on. Taki niszowy watek, nikogo nie atakujacy dla kobiet o innych poglądach.. Dla kobiet zadbanych, lubiących dobrze wyglądać, które w ciąży nie zatraciły siebie - kochają swoje pociechy ale pamiętają tez o sobie.

Gość no to ja na pewno
bedę mieć cc na życzenie nie będę karmić piersią też tylko jedno dziecko u mnie będzie chce od razu po macierzyńskim wrócić do pracy mimo że nie będę musiała:)

Gość a kuku na musniu
Taaak ,czyli moze temat powienien sie nazywac,egoistyczne mamusie,dla ,ktoryc wazniejszy jest wyglada niz dziecko:-D

A w ktorym miesiacu jestes?Ja juz koncowka jak widac ale jakos nie znalazlam tu swojego tematu bo mam inne poglady jak wszyscy, kocham moje kruszynki ale nie mam zamiar rodzic po swojemu, i nikt mi nie bedzie gadal jak jest dla mnie dobrze, jak ktos uwaza ze sn ok nie neguje i nie bede probowac go odlec o decyzji bo kazdy podswiadomie wie jak jest dla niego najlepiej, nie wierze w stereotypy chce byc soba

Gość już jakaś idealna
cierpiętnicza matka Polka sie znalazła.😴

Gość wprawdzie nie spodziewam
sie dziecka ale wątek mi się podoba.;)

witam. ja mialam miec cc, ale sie nie zgodzilam, wolalam naturalnie.piersia nie karmie bo nie, w czasie ciazy pilnowalam sie by duzo nie przytyc i wierzcie lub nie ale zlapalam tylko 8kg. mloda ma juz pol roku, wrocilam do wagi spzred ciazy, czuje sie i wygladam bardzo dobrze. i nie mam zadnych wyrzutow sumienia choc mowiono mi ze zaglodze dziecko, \"urodze szczura\"...mloda miala 3430g i 10pkt:)pozdrawiam.

Gość Pizdunia a nie lalunia
koncowka ciazy a ty jeszcze w zadnym topiku sie nie odnalazlas??????:-D No coz zawsze jakas czarna owca musi byc:-D

Gość dziewczynki proponowałabym
ignorowanie wypocin idealnych mamusiek.

Gość a w jakim topiku
tu sie mozna odnaleźć? same boba, fasolki, kupki, owulki i inne pierdółki.:o

Freydis witaj, ja tam sie nie uważam specjalnie i juz przytyłam chyba z 20kg - wole sie nie warzyc hihi ale jak tylko urodze biorę sie ostro za siebie i nie jest to w moim przypadku jakieś tak gadanie bo tak bedzie, cc chcialam miec a ostatnio gin powiedzial ze nawet musze, wiec jakos tak sie wszystko ulozylo - co do karmienia piersią nie czuje tego bluesa i nie chce tego robic ktos tak ma?

Gość ojoj co sie porobilo z tymi ko
Autorko,rozumiem,ze kobieta powinna takze myslec o dziecku,ale nie kosztem dziecka.Mam kuzynke co pojechala zarabiac za granice ,jej coreczka ma 2latka,mowila jak to ona niema pieniedzy,przyjechala do polski i co pierwsez to przykleila sobie jakies rzensy za 300zl,no kurva,a dziecko tyle bylo bez mamusi bo ta se rzesy musiala przykleic,wiesz co bardzo mi przypominasz moja kuzynke

Gość no a niektóre
karmią podobno do 3 roku zycia, czujecie???!!!!:O

Gość no to ja na pewno
mam w nsie opinie tych co uwazaja ze trzeba rodzic naturalnie, karmić piersią i z dzieckiem w domu siedzieć:P tak jestem egoistyczna mamą i dobrze mi z tym. Dziecko przy szczesliwej matce tez szczesliwe bedzie

dasz rade, widze, ze ostra zawodniczka jestes:) ja no coz...wole jak ktos inny ssa mi cyca:D:D:D:D a tak na powaznie to studiuje i mala przerzucila sie z checia na butle

Gość moralizatorki
spadać stąd! załóżcie sobie swój topik pt. "Idealne mamusie łączmy się"!

Gość moralizatorki
...wole jak ktos inny ssa mi cyca... otóż to! :classic_cool::D:D:D

Gość saleminka8
a kuku na musniu odrazu egoistki,to że ktoś chce mieć wygląd po porodzie jak przed nią to odrazu egoista,a zabiera komuś coś i się nie dzieli ? Poznaj znaczeniu słów a potem używaj.To że ktoś chce 1 dziecko to egoista ? żal.Temat jest wyraxnie zatytułowany do pewnych osób,nie jesteś nią to się nie udzielaj. Teraz wiele matek nie może karmić piersią i nie tylko z tego powodu,że nie chce.Ja sama nie planuję karmić dłużej niż 3-4 miesiące i cóż jestem dlatego egoistą. Dieta? raczej nie, mam taki organizm,że jak przytyje to bez wysiłku pozbywam się tych kilogramków. CC nie wiem, wymaga to zastanowienia.Z jednej strony chciałabym poczuć ten trud,ale z drugiej strony cc wydaje się lepsze-mniej bólu i męki ;) a teraz niech te inne zmieszają mnie z błotem.

Gość buahahaha buahahah
Ja pierdole co za topik:-D :-D :-D

ja tez studiuje teraz mam IOS i IRS, nie chce rezygnować z siebie, dziecko sie kocha bez względu czy urodziło sie tak czy tak i jak jest karmione no chyba ze problem tkwi gdzie indziej

Gość saleminka8
mam to gdzieś :P

Gość no to ja na pewno
a mnie najbardziej smieszy jak piszą ze coś się robi kosztem dziecka. Kurcze a co ja niby takiego będę robić kosztem dziecka? Ze nie urodze sn ze wróce do pracy? Bzdura!

ja nie neguje nikogo kto chce karmić i rodzic sn bo ma do tego prawo a ja mam prawo do własnych decyzji, no ael same widzicie jak tu na jakims temacie zagrzać miejsce jak nie można mieć nigdzie swoich wlasnych poglądów, nawet tutaj nie mozna byc soba na własnym temacie bo zaraz przyjdą matki polki i lincz

Gość nie dajcie sie tym kwokom
ignorujcie je!

Gość o już sie idealne bulwersują
:classic_cool:

Gość no to ja na pewno
ja nie rozumiem dlaczego w dzisiejszych czasach utrzymuje sie taki glupi poglad ze matka to musi wycierpiec swoje podczas porodu zaniedbac sie i siedziec w domu z dzieckiem. mamy takie czasy ze mozna sobie ułatwiac zycie wiec czemu niby z tego nie korzystac?

wogle to nienawidzę bycia w ciazy ale to nie znaczy ze nie bede kochala dzieci, lubie czuc ruchy i czekam na nie ale nie zmienia to faktu ze czuje sie jakbym miała w brzuchu kamienie, wygladam jak slon i tak sie poruszam, nienawidzę wstawania na siusiu 10 razy w nocy, ciaglej zgagi, i tych wszystkich uroków bycia w ciazy, dla mnie jest to straszny okres i nigdy sie juz na niego nie zdecyduje choc rozwiązania nie umie sie juz doczekać bo kocham moje maleństwa i chciałabym żeby juz byly zemną na świecie i zeby skonczyl sie ten koszmar bycia w ciazy :-(

Gość bedziesz miała bliźniaki
?;)