Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyskokowy

Czy jestem palantem???

Polecane posty

Gość Wyskokowy

Zacznę od tego, że jestem wolny. I to już za długo, bo jakieś ponad 2 lata. W tym roku kończę 21, więc jeszcze jako 20-latek chcę zacząć korzystać z życia. Zacząłem chodzic na imprezy i pierwsze strachy przed podejściem mam za sobą. W międzyczasie trochę siedziałem na czacie z kamerką i poznałem też kilka ciekawych osób, co do których mam pewnośc, że istnieją. Od jednej dziewczyny w swoim wieku mam zaproszenie w wakacje nad morze. Od innej też, tyle, że na południe Polski. Nad tym się zastanowię, no ale w wakacje będzie czas więc może... A na teraz mam dwie propozycje. Dziewczyna minimalnie młodsza mieszkająca w sąsiadującym mieście, chce mnie poznać, więc sądzę, że pojadę do niej na randkę. Poza tym poznałem pewną 40-stkę. Było ciężko ją poderwać, bo na początku odrzuciła mnie z powodu wieku, ale nie odpuściłem i zagadałem, i udało mi się zdobyć najpierw gg, a potem ona sama poprosiła o numer telefonu. Dodatkowo jutro idę na imprezę i zamierzam pokonać strach przed podejściem i poznać kogoś. Czy takie podejście czyni mnie palantem i draniem? Jeśli tak to bardzo się cieszę :*

Gość bo ja chciałam
o w morde

Gość ale co
bierzesz udzial w jakims konkursie?

Gość Wyskokowy
Nie, ale za długo nic nie robiłem. Nie zamierzam kolejnych wakacji spędzić w samotności. Bo nie jestem ani brzydki, ani głupi, tylko za długo izolowałem się od ludzi. Ale przełamuję się i chcę to zrobić już na stałe.

Gość edene
Wyskokowy-a co,chcesz spedzic wakacje z 40 latka :-)

Gość ale co
a to ok, tylko staraj sie nie przekroczyc tej granicy po ktorej spojrzysz na siebie w lustrze i powiesz :"rany ale ze mnie szmata" ;)

Gość Wyskokowy
Nie, ale jest z mojego miasta, więc jeśli jeszcze ją podkręcę to zostanę kochankiem :P Z tym, że ona nie ma męża, więc nikomu krzywdy nie zrobię. Nie wiem co z nim, ale wspominała tylko o córce, zresztą w moim wieku... Mam nadzieję pospotykać sie z nią czasami. W tym momencie mam pewne opory, ale nie mogę zwracać na to uwagi, bo nigdy się nie przełamię :P I tak nic nie tracę ;)

Gość Wyskokowy
Ja bardzo chciałbym znaleźć sobie dziewczynę, ale póki jej nie mam, to co mi pozostaje? ;) Dużo lat nie straciłem, da się nadrobić ;) Zresztą ta dziewczyna z sąsiedniego miasta dobrze się zapowiada. W zasadzie nienajgorzej jest mieć dziewczynę w innym mieście, więc bym nie narzekał :] No trudno, ale chcę trochę poużywać, raz się żyje, a miłość niewiadomo kiedy przyjdzie.

Gość Wyskokowy
Nie czytałem nigdy Tolkiena i jakoś nie mam ochoty...

Gość hjklll
matko, jaki małoletni jełop normalnie akcja jak ze świata wg kiepskich \buhahaha nie nie, nie jesteś palanten, tylko mega macho buhahaha ::O

Gość tlenek uzywam
tak jestes palantem :O :classic_cool:

Gość taki jeden obserwator
jesteś. A teraz spierdalaj

Gość 666miłyalbo miła
Obserwuję sobio forum od dawna, poczytuję niektóre topiki,inne mniej, pozostałe wcale..ale ciągle trafiam na ten sam styl pisania..ten cały Wyskokowy jest naprawdę zdesperowany..założył juz kilka topików i ma kilka pseudonimów..to przypuszczenie, ale..