Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzadzudzi

czy powinam Go przeprosic?

Polecane posty

Gość dzadzudzi

dzis nakrzyczalam przez tel na mojego chlopaka..w sumie sama juz nie wiem o co sie wkurzylam. ale moze po kolei. on byl na miescie, ja w domu ( mieszkamy razem), zadzwonil zeby mu cos tam sprawdzic na kompie ( chodzilo o zakupy w necie), ok, sprawdzilam i luz. za chwile znow telefon zeby cos tam jeszcze innego mu sprawdzic. na co ja ( nie wiem co mnie napadlo) powiedzialam, ze nie jestem do cholery jego sekretarka i trzeba bylo sobie w domu przed wyjsciem sprawdzic. rozlaczylismy sie. wtedy mi sie wydawalo, ze racja jest po mojej stronie, ale teraz mam watpliwosci. w sumie to on poprosil, czy moglabym to sprawdzic, wiec nie musialam sie od razu wydzierac z przeklenstwami...sama juz nie wiem.. zaraz wraca z pracy, przeprosic go? czy udac ze nic sie nie stalo?

no coż,kobieto..-przesadziłaś:)..krzyczeć przeklinając bo poprosił żebyś coś sprawdziła?..ciekawe jak się zachowasz i co powiesz w sytuacji naprawdę istotnej,aż boję się pomyśleć :)

Gość Śmieszna prowokacja
oczywiście ze przeprosić!! trzeba umieć panować nad emocjami:)

Gość gitarra
mało uczynna jesteś dla niego.... gdyby sytuację odwrócić - Ty byś go prosiła o przysługę, a on Ci wiązankę.... zresztą, kwestia czasu, nie zdziw się jak Ci się odpłaci tym samym

Gość dzadzudzi
no tak, macie racje :( nie wiem co mnie napadlo zeby tak glupio sie odezwac. chyba po prostu dlatego, ze od rana bylam na niego wkurzona i jakos tak niefortunnie to z siebie wyrzucilam :( no to trzeba przeprosic.