Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleleleLE

czy jest ktoś kto pomoże z dziedziny FILOLOGII ANGIELSKIEJ? - wybór studii...

Polecane posty

Gość oleleleLE

Hej.. sutuacja przedstwia sie tak NIE WIEM CO WYBARAC ... filologie ang w prywatnej szkole (KSW Krakow- jesli to komus cos mowi:), zjazdy pt/sob/nd - co dwa tygodnie... jest to filologia ang+wos:) studia koncze broniac normalnie prace lic. oplata za semestr to 2200+(w kazdym roku 300zł wpisowego), kazdy dod. egzamin to 50z:( +kasa za same odejscie do pbrony ok 500zł LUB nkjo, prywatne, zjazdy pt/sob co dwa tyg, sam angielski, pod koniec pierwszego i drugiego semestru zjazdy przez tydz!:( ... cena za semestr 1700zł, poprawy 30zł... podejscie do obrony pracy DYPLOMOWEJ = 0zł .. odejscie do durnego EGZAMINU lic. ok. 500zł. plus dojazdy do jednostki macierzystej..:( ... dodam ze egzamin zdjae naprawde nie wielka ilosc studentów! ...:( co wybrac? ... a moze doradzicie jaks inna ucvzelnie? ... chodzi mi os tudia zaoczne j. ang ... okolice Nowy Sacz/Kraków/Czestochowa/Śląsk... ? ... jakies prozpozycje? .. dodam ze jestem juz mama wiec nie ukrywam ze nie mam AZ TYLE nauki na wkuwanie:(

Gość hjklll
tu jest życie uczuciowe, kobieto:O

Gość asdasds
i mówi się wybór studiów.... inteligencjo...

Gość o boze no
matko zamiast pomoc dziewczynie to sie czepiacie!:/ nie rozumiem.. zaloze sie ze KAZDY Z was ma czasem podobne przejezyczenia i napiszecie jakas glupote!:) ... niesttey ja pomoc nie moge, bo te studia to nie moja brozka.. ale wolalabym miec peweengo lic. nic nie wiedziec na czym sie tak wlasciwie stoi.. :)