Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jak She Mash

Przybliżony wygląd facetów z Kafe

Polecane posty

Gość
słowo piękna... kocham.. wyglądasz ślicznie.... nic nie kosztuje .. :D :D

Zalezy od gustu jaki kto ma ....:D, Dla Ciebie moze być lachonem , dla innego pasztetem

mój facio ciota? raczej nie :) :) :) 100% facet z krwi i kosci :) dziewczyny - powiedzcie mi - wasi gaceci siedza na kafe??? przeciez tu sa ploty a my kobiety sie w tym specjalizujemy :) a facet który lubi ploty i pierdoły ... wiadomo... ciota jak nic :( no co ja poradze... tak jest... nie chce nikogo obrazac...

taki jarek np. moim zdaniem koles jest tak brzydki że nawet z chaty nie wychodzi tylko cały czas na kafe... dziw ze go jeszcze nie ma...

Gość
Z Każdym Dniem... Wyślij mi fotkę na @to CI powiem . :P ;) Oczka no masz w mirę duże i ładne ale powieki CI opadają na oczy... :o

O qrde! Ale będzie rozpyeerdziucha jak sie facceci zrewanżują i puszczą topik \" przybliżony (albo i nie ;o ) wyglad kaeterianek\" :o

Gość
Z Każdym Dniem... takie życie :o :o :) Dobrze ze masz świadomość tego .. :o :)

nikita 223 mój facio ciota? raczej nie 100% facet z krwi i kosci dziewczyny - powiedzcie mi - wasi gaceci siedza na kafe??? przeciez tu sa ploty a my kobiety sie w tym specjalizujemy a facet który lubi ploty i pierdoły ... wiadomo... ciota jak nic Albo szpieg tzipko :D

Moim zdaniem najfajniejszym facetem jest chyba tutaj Kabel USB a najgłupszym komiczne :D A z tego wynika, że pewnie Kabel usb jest najprzystojniejszy, a komiczne to pasztet, bo kobiety patrzą na facetów przez pryzmat charakteru.

jareczku czemu zaraz sie złoscisz... przeciez pisałam ze nie chciałam urazic... cóz moge pwoedziec- według mnie tylko brzydki facet jest najlepszym przyjacielem kobiety bo reszcie tylko jednoow głwoie... jarek... zostaniemy przyjaciółmi???

Gość panna Vivianna
Jarek to ładny chłopak - jedyna jego zaleta chyba :P swego czasu widziałam jego konto na nk i fotce. teraz chyba oba nieaktywne:)

Gość
heheeheh nikita ma nadzieje :D :D

Gość
nikita 223 spadaj szpeciaro :D :D

Gość
nikita 223 głupia cipa :D :D takie to tylko szukają zeby ich wyrrochac :D :D

heh! teraz to juz jestem pewna waszego wygladu :) skoro ja paszteciara a wy piekni( według was ) to wszystko jasne... niestety zasmuce was i powiem że paszteciarą nie jestem, chwalic sie nie bedę swoim wygladem bo do takich ludzi nie należe...

matko jaka agresja :) :) :) jareczku mój facio- ciota nawet by na ciebie nie splunął ... przykre...

Gość droga asfaltowa
A moze Jarek siedzi na kafe bo lubi... nie ma ochoty integrowac sie z obcym narodem;) a tu na kafe ma kontakt z Polakami:) od razu musi byc brzydki... dziwne rozumowanie.. widziałam jego fotki i wg mnie jest ok:) Nie jakies super ciacho ale fajny koles:)

nikita 223 NIe będziesz się chwalić, bo nie ma czym. Twój facet to ciota i desperat skoro sypia z bazyliszkiem :(

Gość
nikita 223 spadaj głupio larwoo :D :D