Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eternia..

to chore!!

Polecane posty

Gość eternia..

chłopak kazał mi wybierać pomiędzy nim a makijażem. stwierdził, że maluję się po to, by podobać się innym. a tak wcale nie jest! używam tylko pudru, tuszu do rzęs i przezroczystego błyszczyka. dodam, ze ma 19 lat.. :|

Gość fanka malibu.
po co w ogole sie malować. wystarczy dbać o siebie.

Gość jam nie zalosna
to prawda, zadbaj op siebie te kosmetyki to tez makijaz, nie cierpie kiedy kobity uzywajace ich twierdza, ze sie nie maluja

Gość eternia..
dbam, ale chcę by moja cera była matowa, no i jak troszkę przypudruję twarz to czuję się lepiej.

Gość Upadła anielica
Maluj się, a jego gadanie miej gdzieś... Warto dbać o siebie dla samej siebie:)

Gość eternia..
tylko on o to robi mi codziennie awantury, obraża się, a teraz kaze mi wybierać.

Gość phifi
dziecinada...:/

Moja dziewczyna też się maluje i nie widzę w tym nic złego no może tylko dwie rzeczy :) czasami jej to trochę czasu zabiera i jak się przytulę to mam bluzę z tego pudru :)

Gość narombane macie
dziewczyny we lbach pozniej musze sie spowiadac skad te slady a tak notabene to co chcecie ukryc tym makijarzem w wieku 19 lat? aczkolwiek tdgsn

Gość jeny jak co
moze i mamy narąbane,ale takiego jak ty kijem bym nie tkneła..nie moja liga tępaku:P

no o tusz do rzęs to nie ma co się kłócić błyszczyk moze mu się nie podobać bo weź się całuj z czymś lepiącym:D

Gość a dlaczego zaraz
Dobra, masz coś z życia kobiety dojrzałej. Ok. 25 lat temu: On: Po co się umalowałaś?? wiesz, ze nie lubię. Zetrzyj to natychmiast (wyciąga chusteczke i mi trze twarz) Scenka powtarzała sie prawie przy każdej randce. Teraz niedawno: On; Podmalowałabyś się, lepiej byś wyglądała. Ja: Pocałuj mnie w dupę. :O

\"to co chcecie ukryc tym makijarzem w wieku 19 lat\" Trądzik ? Uważam że jeśli Kobiecie lepiej jak się maluje to czemu nie ma tego robic?