Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mayra

Późne macierzyństwo.

Polecane posty

Mam 35 lat i jestem bezdzietną,starą panną.Do tej pory jakoś nie wiodło mi się w życiu uczuciowym.Interesowałam się facetami,którzy nie byli mną zainteresowani.Tak więc dożyłam do 35 lat.Teraz wreszcie i do mnie uśmiechnęło się szczęście,poznałam mężczyzną młodszego ode mnie o 5 lat,spotykamy się i on ,ku mojemu wielkiemu zadowoleniu zaczął mówić o wspólnej przyszłości,chce mnie przedstawić rodzicom.Mnie jednak nachodzą wątpliwości,chodzi o dziecko.Boję się,że nie będę mogła zajść w ciążę(podobno w tym wieku płodność ulega już obniżeniu),że dziecko może urodzić się chore.jestem bardzo zakochana,ale nie wiem ,czy dla dobra partnera nie zrezygnować z niego.On przecież może ułożyć sobie życie z młodszą kobietą,która nie będzie mieć takich problemów.

Nie myśl o tym. Nie zadręczaj się. A chore dziecko może urodzić zarówno 18 - latka jak i 40 - tka. Wiek nie ma tu nic do rzeczy. Walcz o swoje szczęście. Tu jest kilka topików dla dojrzałych mam. Znajdziesz tam słowa wsparcia i otuchy. A swoją drogą 35 - lat to nie jest wcale za dużo lat. Powodzenia.