Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojony_dawid

Ale mialem dzis sen...

Polecane posty

Gość Zaniepokojony_dawid

snilo mi sie ze mi cygany do domu wjechali i nie chcieli wyjsc...ale sen moze dlatego ze 1. jestem na kacu 2. upilem sie winem

Gość 1491
Mi się nie śniło nic.

Gość Maciekkk222
A mi sie snilo, ze na kolanach robilem dobrze jakims dwom facetom. Nie jestem gejem zaznaczam, a mimo to, obudzilem sie z erekcja. Hmmm

Gość 1491
Podświadomość :D

Gość Maciekkk222
nie strasz:o

Gość 1491
Nie straszę :D To może byc całkiem przyjemne :D

Gość my sweet Dream
hahah I co dalej? Zgwałcili cię? Zamieszkali z tobą? Wywalili cie z twego domu?Zabili? Może dziś będziesz miał więcej szczęścia i przyśni ci się świetny i bardzo realny sex zamiast romów buszujących po domu. ;-)

Gość Maciekkk222
Ciekawe moze tylko gdy sie sni, a nie ze z podsiwatomosci wejdzie w swiadomosc i zycie... Dzizys...

Gość 1491
Broń się :D Może dwie kobiety :D

Właśnie to jest bardzo dziwne. Nie jestem less a dziś kochałam się z kobietą.hahahah Nie realnie oczywiście.Wydaje mi się prawdopodobne stwierdzenie że sen odzwierciedla czasami mysli człowieka. Ja ostatnio zastanawiałam się nad możliwością sexu z kobietą.Sen odzwierciedlił moje ukryte pragnienia.Powiem szczerze że było baaarrrrdddzzzoooo przyjemnie. więc może spróbuje.

Gość Maciekkk222
No dwie kobiety to juz OK. Tylko o takim snie nie bardzo bym mogl powiedziec swojej narzeczonej:) be my lover - eh, kob iety maja lepiej, bo nawet jak jest sie les, albo wroc - jak sie kobieta kocha z kobieta to nikt nie ma nic przeciwko, a jak dwoch kolesi to juz obraza. Mimo, ze mi bylo milo, to jendak nie wprowadze tego w zycie. 1) nie bedzie na pewno milo 2) nie sadze zebym zyl z mysla, ze... no wiecie...

nie przesadzaj. Jeśli chciałbyś uprawiać sex z facetem. I co z tego?Powiem szczerze że dostałam juz 3 propozycje sexu z kobietami. No właśnie od tego sie zaczęło. One też nie są less.Ale ciągle mnie nagabują o sex.Dlatego teraz często nad tym myślę.Ja walę na to co myślą inni o mnie.Wiesz.Każdy z nas ma swoje grzeszki. Dlaczego miałbyś nie spełnić swojej fantazji?Wiem że nie wszyscy są tacy otwarci jak ja ale wal na resztę.Nie wyobrażasz sobie ilu mężczyzn (nie gejów) uprawiało choć raz sex z facetami. Wierz mi.Baaaardzo wielu.

Gość Maciekkk222
Nie, chyba jednak powiem pas. Nawet w swiadomosci, nie widze siebie tam hehe....

A mi się śniło, że jem lody waniliowe. W zasadzie liżę je. Roztapiają się. Spływają mi po dłoni. Zlizuję z niej te roztapiające się lody. Coraz bardziej się roztapiają. NIe mogę nad tym zapanować. Nie nadążam zlizywać.

Gość Xxx...xxX
A mi sie sniła indianka na koniu ...hmmmm.... To byl piekny sen :) tylko jak sie obudzilem to konik stał a indianki nie było :(