Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość in da basement

co sądzicie o tych butach ?

Polecane posty

Gość dziewczyna Granta
O K R O P N E E E E E E E E E E E E E E E E EE E E E E E E E !

Gość in da basement
sprawa jest tego typu,ze ja lubie chodzic w dzwonach, takich prawdziwych, szerokich. Do tego sa potrzebne wysokie buty, a ja mam metr piecdziesiat. I rozwazalam jeszcze buty tego typu http://img19.imageshack.us/my.php?image=bezo.jpg ale jestem niezwyczajna na obcasie i sa malo praktyczne i boje sobie skrecic noge, A na codzien chyba lepiej platofomy, bo sa stabilniejsze. Chyba, ze moze macie jakies inne typy, ktore by sie dla mnie nadawaly.

Gość errrtteee
tragiczne

Eeeetam , od razu okropne :P Pod dzwonami to i tak za bardzo nie widać jaki to but, a wzrostu dodaje i kałuże nie straszne :D

Gość hania1234
chyba prowokacja.. :O a jak nie to kup dziewczyno normalne buty na obcasie/platformie i nie świruj :P

Gość aga832222
ja tez jestem niska mam 160cm ,i kupuje buty wysokie 12 cm.zle sie czuje w niskich butach

Gość in da basement
to nie byla zadna prowokacja, moze byscie doradzily cos alternatywnego w takim razie ?

Gość hania1234
Kochana, w tym wypadku wszystko będzie dobrą alternatywą ;) Przejrzyj allegro, pochodź po sklepach, wszędzie pełno teraz wysokich czułenek i zapewniam Cię że każde będą lepsze. A z koturnów (nawet w delikatniejszej wersji) mimo wszystko radzę zrezygnować bo wyglądają zwyczajnie niezgrabnie i wg mnie nasuwają skojarzenie Heinego-medina i nic więcej :P

Gość in da basement
chyba nic nie mozna im zarzucic !

Gość lfjbl
żal.pl - na tej stronie umiescilabym te buty:P Te ostatnie tez!

Gość asiax161
łooo matko skad ty masz te zdjecia...epoka spice girls

Ech..no ja nie wiem, czy 160 to tak mało...ja mam 160, i czasem ubieram szpilki, ale częściem płaskie butki...nawet nie chodzi o wygodę, ale jak ubieram szpitli 10cm, to już czuję się wieeelka, i wyższa od innych, a lubię czuć się mała...150 to malutko, ale 160? bez przesady, ja chcialabym byc nizsza. A buty sa FATALNE...ale przyznam się.. - w podobnych do pierwszych śmigałam jak miałam 15 lat..taka sama podeszwa..ale cóż, z tego się wyrasta. Autorko - nie kuypuj tego. Nawet do dzwonów. Usiądziesz - i będzie widać tą tragedię w całej okazałości.

Gość asiax161
Gość in da basement
nawet nie najgorsze te buty, co pokazujecie- ale troche za niskie i mało stabilne...

Gość Serafia
o_o Te buty będą mnie prześladować we śnie ..

Gość in da basement
Serafia, nie przesadzaj. Jakbys miala metr piecdziesiat i chciala ubrac dzwony, ktore sprzedaja w sklepie, to inaczej byc gadala.

Gość 11111111111111
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.cutesygirl.net/07prodimages/myway-s_ltbluea.jpg&imgrefurl=http://www.swistak.pl/a3435584,MEGA-KOTURNY-METALICZNE-KOLORY-ZOBACZ-.html&usg=__8fv4EZPgQpxYrmCXVW_eEezxy-8=&h=450&w=450&sz=163&hl=pl&start=12&tbnid=WapJJ0xPFttLGM:&tbnh=127&tbnw=127&prev=/images%3Fq%3Dkoturny%26gbv%3D2%26hl%3Dpl%26sa%3DG%26newwindow%3D1