Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na zawołanie...

SEKS BEZ ZOBOWIĄZAŃ Z EKS FACETEM !!

Polecane posty

Gość na zawołanie...

Witam.. Dwa miesiące temu rzucił mnie facet.. no, ale trudno bywa.. tydzień po zerwaniu zaczęliśmy pisać i tak jakoś wyszło, że umówiliśmy się na seks.. oczywiście byłam nadal zakochana i zaślepiona.. myślałam, że to coś zmieni, że może wróci.. Ale niestety zrobiliśmy co mieliśmy i koniec kontaktu, a ja rozpaczałam kilka kolejnych dni.. później dowiedziałam się, że powiedział o tym kumplowi.. strasznie zaczęliśmy się wyzywać.. teraz znowu zaczął przepraszać i pisać czy bym na to znów nie poszła. Pisze do mnie praktycznie dziennie.. ale nie zawsze na temat seksu! Nie wiem co powinnam zrobić zastanawiam się czy on coś jeszcze do mnie czuję, czy będzie to znowu tylko i wyłącznie seks.. lecz z tym wyjątkiem, że ja go już kochać przestałam.. Napiszcie proszę co myślicie o takich układach ? pozdrawiam.

Wiesz co, sama jestem trochę pokręcona uczuciowo i być może nie powinnam nikomu doradzać, ale taki układ jest chory. Nie zgadzaj się na to. Tenm facet nie dość, że Cię porzucił to teraz w ogóle odbiera Ci godność i traktuje jak rzecz, kompletnie intrumentalnie. NIe pozwalaj na to nigdy więcej!!

Gość tez to milam
nie pakuj sie w to! Milam podobnie tylko w naszym przypadku to ja odeszlam, prosil blagal bym wrcila , nie zgodzilam sie , po pewnym czssie zaproponowal mi spotkanie niby przyjacielskie ,,,i sex , wachalam sie ale po pewnym czasie sie zgodzilam , przespalismy si z soba dwa razy , nie wiem czy go jeszcze kocham , jego uczucie do mnie tez wygasa, ale sex byl super, tylko ze ja czuje sie teraz jak szmata.

Nie wchodź w takie układy. Koniec to koniec, a sex powoduje tylko złudzenie, że wszystko może być ok. Na samym seksie nie zbudujesz nic trwałego. Taki związek nie ma żadnego sensu. Poza tym nie daj zrobić z siebie worka na spermę.