Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niki88

Po spotkaniu w realu...

Polecane posty

Gość Niki88

Witam, na poczatku zaznaczę, że nie jestem desperatką, lecz za bardzo wszystkim się przejmuję, wiec pisalam z facetem okolo tygodnia na gadu (poznaliśmy się na fotce) w piątek spotkaliśmy się, choć nie mialam wielkich nadzieji na cos wiecej, gdyz wychodze z zalozenia ze lepiej sie mile rozczarowac. Spotkanie bylo bardzo udane, najpierw poszlismy do kina, pozniej na piwo, pozniej na kolejne do nastepnego baru, gdy pilismy jego dloń krązyła wokół mojej, gdy wychodzilismy zlapał mnie za reke, zatrzymywal sie co chwile, całował w czoło, w noc, w policzek, w koncu calowalismy sie "normalnie". Pytał czy się spotkamy jeszcze, jakaś wspólna impreza. Wróciłam taxówką, gdy dotarłam, napisałam, podziekowałam za spotkanie, on odpisał, równiez podziekował, lecz juz kolejnego dnia nie odzywal sie, ja spytalam jak mu mija dzien, odpisał ale bardzo oschle, teraz już nic... Nie wiem, czy on chce kontynuowac znajomosc, nie wiem czy ja powinnam o to dosłownie spytac, czy czekac na to az sie odezwie, o ile sie jeszcze odezwie... Prosze o jakies rady

Gość hmm ja tak mysle
siedz cicho, wczoraj juz walkowalismy ten temat z taka jedna. Miej troche godnosci.

Gość Niki88
Ups..wiec przepraszam, że powtarzam temat, nie zauważyłam, że był podobny niedawno... Dzięki za radę, milczenie to chyba najlepsze co mogę zrobić...

Gość Niki88
hehe wypilismy po 2 piwa, ja nie byłam pijana, wiec tym bardziej on ;P ale w sumie takiego toku myslenia nie obrałam, a moze to blad...

Gość heheh ja znajomej
z którą sie spotkałem nie pocałowałem normalnie, chociaz chciala...:/ teraz wiem ze musiala sie przeze mnie glupio poczuc ;/

Gość Niki88
Zaznacze, ze ode mnie nie wyszła inicjatywa. On wział za rękę, on pocałował... Ja byłam raczej bierna, bo piwerszy raz faceta widzialam na oczy.., Myslałam, ze takie zachowanie swiadczy jednoznacznie o jakims zainteresowaniu moja osoba

Gość de.molka
na razie facet nie ma czasu bo sie pewnie spotyka z innymi, poczekaj...moze sie jeszcze kiedys odezwie

>Myslałam, ze takie zachowanie swiadczy jednoznacznie >o jakims zainteresowaniu moja osoba jednoznacznie to mogłoby swiadczyc ze chciałby cie przebolcowac. ładna jestes?

Gość Niki88
Nie mnie oceniac, czy ładna jestem... Nie narzekam na powodzenie, ze tak to ujme, ale jakos nie trafiam na takich, którzy wzbudzają też moje zainteresowanie, jeden się pojawił i bum, nic z tego...