Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pretty13

Małżenstwo - rozterki

Polecane posty

Gość pretty13

Czy uwazacie za dopuszczalne w małżenstwie, jak jedna osoba idzie na impreze i dobrze sie bawi ze swoim przyjacielem, który tez jest zonaty, ale na imprezie tez jest sam...? Przez dobra zabawe rozumiem, wspólne tanczenie, takze wolnych piosenek - ale przytuleni...i to bardzo...bez zadnych pocałunkow itp. nic z tych rzeczy.... Jestem szczesliwa w malzenstwie, podobnie jak moj przyjaciel...chodzi o to że tacy mloodzi jestesmy jeszcze, tak wczesnie pobralismy się..Mój mąż jest pierwszym moim mężczyzną...nikogo nigdy nie mialam przed nim, kocham go, ale brakuje mi chyba tego, ze sie nie wyszalam... Kiedys - pare lat temu- nie bylam za bardzo atrakcyjna kobietą, schudlam 10 kg...zmienilam uczesanie itp. widze, że podobam się męzczyznom....po paru latach malzenstwa i jeszcze paru latach bycia ze sobą przed malzenstwem, brakuje mi tej fascynacji, zachwytu.... Jesli ktoś ma zamiar odpisywac nie na temat, o bledach gramatycznych itp. to moze sobie odpuscic. Po prostu przelewam moje mysli na "papier"...moze trochę chaotycznie, ale moze ktoś ma podobne przemyslenia i rozterki......

wyjsc z przyjaciólmi zwsze i nie ma prblemu wiemy gdzie i o której bedziemy UFAMY !! z twojej wypowiedzi ze szukasz wrażen seksualnych tyle ze nie u meża

Gość anet00
ile jestes po ślubie?

Gość pretty13
3 lata, ale wczesniej chodzilismy ze sobą 6 lat :)

to ze sie nie wszyalałas to miej pretensje do sibie wiedziałs co robisz ale nie brdzo rozumiem czego oczekujesz że twój maż bedzie siedzial w domu ty idziesz szalec z przyjacielem ? czy co brakuje ci seksu ?? chcesz zobaczyc jak jest z innym w łózku ??

Gość pretty13
Mój mąż jest za granicą, choc widujemy sie czesto, są weekendy ze jestem sama w domu, sama nie wiem czego oczekuje,,,,,, stąd moje rozmyslenia. Nie zawsze wszystko jest czarne albo białe.