Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ababababababab

Czy przyznac się do zdrady?

Polecane posty

Gość byłam głupia
ja się kiedyś przyznałam, nie mogłam spojrzeć mu w twarz, zrobiłam to z moim najlepszym przyjacielem i co się stało, mój ukochany mnie zostawił, powiedział że się mną brzydzi i nigdy nie wybaczy, że wolałby tego nie wiedzić, nawet podczas kłótni wywrzeszczał że po co mu to powiedziałam !!! także nie polecam i mam nauczkę

Gość amuzalem
no bo o zdardzie sie nie mowi.Zdrada to tajemnica

Gość takasamababa
faceci są jeszcze bardziej obłudni, niż my! żeby nie dać się - róbmy to samo co oni! a to co przeżyjemy, to nasze, tak :):):)

Gość reaxxxxxxxxx
najlepiej zawsze oklamywac.. po co partner ma wiedziec z jak beznadziejna osoba jest? oczywiscie ironia..

Gość nie mow nic
takasamba to dobre podsumowanie naszej rozmowy:) zgadzam sie z toba w 100%

Gość ababababababab
kocham go i to bardzo, na początku naszej znajomości go nie kochałam, on za mną łaził i bardzo chciał żebyśmy spróbowali, ale ja myślałam jeszcze o kimś innym, miał być brzydko mówiąc lekarstwem. I wtedy go zdradziłam z tamtym kolesiem, raz jedyny raz, potem tego bardzo żałowałam i po jakimś czasie okazało się że kocham gościa z którym byłam czyli tym "lekarstwem". Miał być lekarstwem a zakochałam się po uszy. Teraz jesteśmy ze sobą już dobrych pare lat i często myślę o tym , że może powinnam mu o tym powiedzieć.

Gość takasamababa
z autopsjii - szczerość nie popłaca i jest niedoceniana - cokolwiek by się nie powiedziało i tak jest źle. Mówimy i robimy tak, żeby on był zadowolony i był święty spokój ;)

Gość byłam głupia
jak mu powiesz to tylko sobie poprawisz samopoczucie bo zrzucisz z siebie ten ciężar, a on Cię zostawi albo będzie miał żal bo nie będzie mógł Ci zaufać, nie rób tego. Jaką masz pewnośc że on przez ten cały czas był w stosunku do Ciebie fer

poweim tak....jestes glupia krowa...nie kochalas go ale bylas bo \za toba lazil jestes taka pusta ze szok....pewnie to bylas z nim ale go zdradzilas...jestes zalosna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość takasamababa
Judka - jak twój facet wywinie ci pare numerów to otworzą ci się oczka i zmienisz zdanie. No chyba że z natury taka idealistka naiwna z ciebie :]

Gość ababababababab
Judkall Ty też, po co takie głupie teksty !!!! ulżyło Ci jak komuś nawrzucałaś? Żałosne to są takie kobiety jak Ty, które nie potrafią się wypowiedzieć a jedyna ich opinia to komuś naubliżać , gratuluje !!!

Gość ababababababab
a po drugie, nie byłam z nim tylko dlatego że za mną łaził, może rozwiń swoją wyobraźnię i przemyśl to co piszesz. Bardzo się o mnie starał i podobał mi się, ale w sercu miałam kogoś innego. Zaczęłam się z nim spotykać bo był cudownym facetem ale nie potrafiłam zapomnieć o poprzednim gości. Brzydko nazwałam go mówiąc że był lekarstwem ale tak to mogło wyglądać.

Gość
jesli to bylo jednorazowe, zle ci ztym i nie powtorzysz tego to NIE MOWIC mowiac zrobisz mu tylko krzywde, czasu nie cofniesz a zniknie zaufanie, on bedzie sobie wyrzucal co ci takiego zrobil,w czym byl gorszy, moze zerwie potraktuj to, ze jest ci z tym zle jako pokute i nic mu nie mow, nie zwalaj swojej odpowiedzialnosci na niego, pozwol mu zyc szczesliwie a jak bardzo chcesz komus powiedziec to komus kogo obowiazuje tajemnica - np. ksiedzu czy psychologowi wiem co mowie, sama bylam zdradzona i wolalabym tego nie wiedziec

Gość ababababababab
było jednorazowe!!!! macie rację, skoro sama narozrabiałam to powinnam sama się z tym uporać a nie krzywdzić jego, mówiąc mu prawdę

Gość gość
W sprawach miłosnych i nie tylko konsultuje się z Paulusem (wrozbitapaulus.pl) , pisze on całą prawdę, wszystko co przewidywał w moich sprawach się potem ziściło.