Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodadama23

szuakmy fotografa i kamerzysty na 7,08,2010 slask

Polecane posty

Gość młodadama23

prosze o namiary poiewasz szukamy SPRAWDZONEGO a nie drogiego fotografa

Gość kiss...
...nie drogiego czyli robiącemu zdjęcia na czarno....... Tu takiego chyba nie znajdziesz. Kilku którzy byli tu polecani chyba ma pewne kłopoty...:D i chyba się im odechciało robić zdjęcia.

Gość buziaczek.
Ale nachalna reklama portalu.... Jak najdalej od takich miejsc gdzie na silę wciska się linki do stron. Oglądałam portal i jest to najgorszy z tych co poznałam. Mało informacji, mnóstwo usługodawców bez ze zezwolenia. Brak pozycjonowania.

Gość romu
babo jedna z drugą jak nie masz nic sensownego na temat do powiedzenia to WON z wątku.

Gość Wścibska do bólu
Oj romu czy też mila732 czemu tak brzydko napisałeś/napisałaś. Zdaje się że to ty wciskasz cały czas na forum reklamę. Jeśli już to robisz to bądź przynajmniej grzeczny i uprzejmy. Jako specjalistka w branży reklamy dam ci radę, opuść to forum. Takim postępowaniem raczej szkodzisz swojemu portalowi niż cokolwiek zyskujesz. Nie rób z nas kobietek idiotek. Jeśli chcę skorzystać z pomocy portalu ślubnego wystarczy wpisać odpowiednia fazę w google i mam dziesiątki portali do wyboru. My kobiety nie jesteśmy idiotkami.

Gość romu ze sromu
Wsibska, ott i cale twoje myslenie o kryptoreklamie o kant dupy mozna wsadzic. nie mam pojecia kim jest mila za to ty jestes ....pip. gowno wiesz i gowno piszesz jak wiele tobie podobnych. :-)

Gość aga mazow.
No i prawda wyszła na wierzch... Nie ma jak kultura osobista..... Jaka kultura taki portal..... Jaki portal takie i ogłoszenia...

Gość romu ze sromu
oko za oko ząb za ząb :-) ale racja albo w ogóle nie powinno się reklamować albo osoby nie zainteresowane nie powinny się odzywać skoro i tak nic w temacie sie nie wypowie. mysle ze najepszym wyjsciem byloby gdyby osoby szukajace jakis uslug podawaly jakis kontakt do siebie. wtedy spam na forum by znikl.