Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fijjka

2 kolory wlosow- dwa rozne blony pomocy..

Polecane posty

Gość fijjka

Mam dwa kolory na glowie i niezbyt to wyglada, a wiec rozjasnione czyli platynka , a od gory jakies 8 cm robione juz farba rozjasniajaca bo chce skonczyc z rozjasniaczami. Tylko, ze widac roznice. Szampony dla wlosow blond nie dzialaja na te farbowane tylko na te rozjasnione, ani plukani srebrne wiec co zrobic???

Gość fijjka
nikt nic nie potrafi doradzic??

Gość fijjka
up up

Gość vonnie
Z doświadczenie wiem,że włosy rozjaśnione ciężko zafarbować-ja farbowałam 4 razy,żeby był ciemniejszy efekt a farba i tak "wyblakła" choć już nie jest taka przeraźliwa jak przedtem.Chociaż moje włosy nie były aż tak rozjaśnione jak twoje. Nie wiem dokładnie jaki chcesz mieć kolor włosów-czy interesuje cię "przyciemnienie" czy nadal chcesz być blondynką.Napisz to postaram się ci coś doradzić.

Gość fijjka
oh vonnie dziekuje.. chociaz ty chcesz doradzic, pomoc. ja chce robic ciagle farba rozjasniajaco te z nutrisse, ktore nie zawieraja rozjasniacza w srodku, ja mam mysi kolorek, wiec te farby chwytaja super, na jasny blond, wiadomo ze platyna nie wyjdzie jak po rozjasniaczu ale chociaz sa zdrowsze i nie spalone jak po rozjasniaczu. Chyba bede musiala scinac stopniowo te co byly zrobione rozjasniaczem?

Gość fijjka
ktos cos doradzi???

Gość fijjka
Nikt nie mial takiego problemu jak ja?? ..

Gość fijjka
Chyba znow rozjasnie to gore... bo tragedia .. od gory jakies 8 cm zoltych od farb nutrisse garnier , bo nie wyjdzie farba wiadomo platynowy mimo ze moj naturalny kolor nie jest ciemny, jest popielaty blond, wiec wychodzi blond nawet po farbach ale nie taki jak po rozjasniaczu, i mam dwa kolory.. Mama ma racje, mowi ze to brzydko wyglada niewiem co zrobic.. Nie chce powracac do rozjasniacza bo pali wlosy i stracilam polowe od kiedy rozjasniam rozjasniaczem, juz nie mowie jakie one sa po wyjsciu z morza czy basenu tragedia! sztywne, okropne!