Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunii

czy jestem chora?

Polecane posty

Gość brunii

zawsze mialam lek przed tym ze sie beda ze mnie zbijac smieli sie ze mnie wpodstawowce i w gimnazjum poszlam do liceum przezto wszytsko bylam chamska dla innych ale jeszcze nic sie nie dzialo,procz tego ze wogole nie mialam wiary w siebie i nie umialam rozmawiac zludzmi. Zaczelo sie na wakacjach poszlam do pracy chcialam ja utrzymac ale cos wewnatrz mowilo mi ze mam robictak zeby tam nie pracowac potem bylo jeszczegorzej mialam jakies urojenia w mojej glowie typu ze dzwonilam do kogos i gadalam glupoty ,ze mialam lek przed otoczeniem ze nikt mnie nie lubi. miewalam takie urojenia ze np chcialam zrobiccos obrzydlwiego ale nigdy sie nie odwazylam albo gadalam zkims kogo nie bylo. teraz nie mam na nic sily calymi dniami spie i nadal mam jakies urojenia co ja mam zrobic isc do psychiatry wstydze sie tego :(

Gość a czemu nie
powinnaś iść do psychologa i się wygadać

Gość brunii
ale ja naparwdeczuje ze ja mam cos glowa i ze to sie poglebia:(

Gość daaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie do psychologa, ale wanie do psychiatry. pomoze Ci

Gość niebiesko po łuku
brunii, czy jesteś chora, to tylko ci lekarz powie, psychiatra, czy psycholog. Wybierz się obojętnie do któregoś z nich i opowiedz mu o tym. A wstydzić się nie masz czego, bo po pierwsze nikt o tym nie będzie wiedział tak? On jest od takich spraw, więc jego to nie zdziwi. Ogląda codziennie kilka-kilkanaście takich osób, słucha, rozmawia i zaleca leczenie. To jest jego praca i tylko on ci moze pomóc, jego nie masz się wstydzić. Myślę, że samo to, że tutaj piszesz, to już znak, że wołasz pomocy, ale my ci tu nie pomożemy. Chcesz pomocy, szoruj do psychologa.