Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zacznijmy od

Balsam brazujacy do ciemnej karnacji z Nivei-plamy!!!

Polecane posty

Gość zacznijmy od

tego,ze mam jasna karnacje.Kumpela mi go poradzila wiec go kupilam i wyprobowalam.Posmarowalam sie na noc i wszystko jest ok,efekty sa tyle,ze mam w niektorych miejscach zacieki.Nie musze pisac,ze wyglada to nie zaciekawie :(.Nie wiem moze nie nalozylam go tak jak powinnam.Czytalam,ze sok z cytryny pomaga-czy to prawda?Jeszcze jedno,mam pytanie czy w miedzy czasie moge chodzic na solarium?I czy wtedy bardziej opalenizna mi sie podkresli?;)

Gość tralalalalalallala
masz jasną karnację, a użyłaś do ciemnej? Bez sensu:O Poza tym to po opalaniu trzeba się smarować balsamem, zeby wzmocnić efekt, a nie przed... Myśl troche

Gość zacznijmy od
Kumpela polecila,zebym kupila do ciemnej.Jej kolezanka kupila przedtem do jasnej i nie bylo zbytniego efektu wiec teraz ma ten co ja...A przeciez tu nie chodzi zaraz o to,ze codziennie musze sie nim smarowac a kupilam do ciemnej,zeby bylo go widac.Chodzilam na solarium,stracilam 2 karnety a i tak bylam blada-wzielo mnie do pewnego momentu a potem juz tylko sie utrzymywalo Ten balsam wyszedl mi ponad 20 zl takze teraz szkoda byloby,zebym go nie zuzyla....

Gość zartujesz chyba
w balsamie brazujacym chodzi o to, zeby efekt pojawial sie stopniowo. dlatego majac jasna karnacje powinnas stosowac odpowiedni balsam- zmniesza to ryzyko powstawania plam- bo po prostu ewentualne niedoskonalosci bylyby mniej widoczne. poza tym stosujac taki balsam powinnas pamietac o rownomiernym rozcieraniu go na calym ciele, i o dokladnym umyciu rak po balsamowaniu. chodzilas na solarium, smarujesz sie balsamami i jeszcze Ci malo? moze chcesz wygladac jak ta pani?: http://www.allegro.pl/item597889924_sexi_sukienka_extra_fasonik_glamour_style.html i nie sluchaj kumpeli :o swietne daj rady :P

Gość zacznijmy od
Chodzilam na solarium ale nie w tym roku...Teraz bylam calkowicie blada.To jednak ten balsam nie jest dla mnie?:-/

Gość wlasnie a czy
przy kolejnych posmarowaniach-pokryje takie plamy?

Gość z jasną karnacją
Używam też nivea dla ciemnej już 3 sezon i jest ok,widocznie źle rozsmarowałas,mie sie nie zdarzyło jeszcze. Jedyny minus,że czasami farbuje ciuchy:(

Gość aurora_1988
ja mam balsam brązujący garniera bardzo fajny nie ma plam...ja stosuję ten do ciemnej karnacji ba taką mam ale moja siostra ma jasną karnację ale używa mojego balsamu i nie ma plam..musiałaś niedokładnie rozsmarować..teraz musisz poczekać aż plamy zejdą zrób sobie peeling raczej nie kombinuj z cytryną bo słyszałam że taki sok trzeba rozcieńczyć bo mogą ci wyjść jasne przebarwienia...jak już ci zejdą plamy to się posmaruj dokładnie i poczekaj aż dobrze wsiąknie a dopiero potem założ piżamkę...

Gość zacznijmy od
Wlasnie a ja od razu zalozylam pizamke i polozylam sie spac-bo to juz pozno bylo :).Ale takich plam to nie mam-no moze na rekach niewielkie,troche sie zmylo :-/ A na twarzy,dekolcie i szyji-ok :) Dzis mysle,ze znowu sie posmaruje

Gość kobietki a co
z dlonmi?Smarujecie je chociaz delikatnie,zeby sie nie odznaczaly?Chodzi mi o ta zewnetrzna czesc ;)Jedno jedno,czy smarujecie sie nim codziennie?Zamierzalam tak co drugi dzien ale po myciu mi schodzi a tak byc nie powinno.Na moim jest napisane,ze mozna stosowac codziennie...

Gość a czy
smarujecie tez uszy i kark?Ja smaruje sie cala oprocz tych czesci ciala no i plecow ze wzgledu na to,ze nie ma mi nikt wysmarowac I czy w lato normalnie wysmarowane idziecie sie opalac?Nic sie wtedy nie dzieje,wiecie plamy czy wtedy nie powstaja....

Gość odswiezam

Gość No no jest
kobietki???Nikt sie nie smaruje??? :)

Gość matasia
Cześć, słuchajcie, na początku używałam balsamu Dove Summer Glow do jasnej karnacji, ale czy teraz, kiedy już całkiem sporo się opaliłam, mogę używać do ciemnej? Zaznaczam, że kupiłam sobie właśnie ten z Nivei. ;)