Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka_001

temperatura pochwy po zaplodnieniu

Polecane posty

Gość anka_001

chcialam sie dowiedziec czy temperatura po owulacji jezeli nie doszlo do zaplodnienia bedzie taka sama jak w pierwszej fazie tj. przed owulacja? czy w ogole na podstawie temperatury mozemy przypuszczac ciaze, czy regula jest ze w pierwszej fazie jest nizsza a w drugie wyzsza bez wzgledu na to czy doszlo do zaplodnienia czy nie?

Gość anka_001
dzieki za informacje :) pozdrawiam

Gość żanetka
WITAM.SPÓŻNIA MI SIE MIESIACZKA WIĘC POSZŁAM DO GINEKOLOGA.PANI DOKTOR ZROBILA MI USG ALE OBRAZ BYL STRASZNIE ZAMAZANY.MAM BOLE PODBRZUSZA I STRASZNIE NABRZMIALE I BOLACE PIERSI.STARAM SIE JUZ OD 2 LAT O DZIDZIUSIA ALE BEZ SKOTKU LEKARZ MI PRZEPISAL JAKIES TABLETKI ZEBY ZAJSC W CIAZE WZIELAM JE I NIE DOSTALAM MIESIACZKI.DOSTALAM SKIEROWANIE NA BADANIE HCG.PANI DOKTOR POWIEDZIALA MI ZE JAK WROCE DO DOMU TO MA SOBIE ZMIERZYC TEMPERATURE JEZELI ONA PRZEKROCZY 37,2 TZN ZE JESTEM W CIAZY.WROCILAM DO DOMU I MOJA TEMPERATAURA PO ZMIERZENIU WYNIOSLA 37,7.CZY TO RZECZYWISCIE ZNACZY ZE JESTEM W CIAZY?????

Gość likto
wcale tak nie musi byc Najlepiej zrob test

Gość Hiena089
hey dziewczyny a wiecei moze czy to normalne ze w czasie ciazy czasem mam podwyzszona temperature ciala?