Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .słoneczko.

tak bardzo brak mi przyjaciołki od serca

Polecane posty

Gość .słoneczko.

czesc, własnie dzis usiwiadomilam sobie ze nie mam przjaciołki takiej prawdziwej z która moge pogadac o wszytskim, posmiac sie z pierdół i czasem spedzic milo wieczorek i gadac o niczym;-) wprawdzie mam duzo kolezanek i takie niby 3 przyjaciołki w szkole ale to nie to samo, zadnej z nich nie mogłabym powierzyc swojej tajemnicy:-O mam tez chłopaka ale nie chce miec go dla siebei tylko na wyłączność.... jestem z okolic wroławia i mam 20 lat moze jest tu jakaś dziwczyna podobna do mnie?;)

Gość .słoneczko.
:( to nic, ide do moje nowego pieska, musze go troszke oswoic bo to przybleda i chyba ktos strasznie bił bo bardzo sie boi i jest wystraszony:-O

Gość camember
mi tez brak przyjaciolki od serca, mimo licznych znajmomych, kolezanek ze studiow, i chlopaka, ja niesetty mieszkam na druim koncu polski:(

Gość kawoszka piwoszkaaaa
a z podkarpacia ktos jest?

Gość wroclawiankaaaaa
hej, jestem z wrocka i tez mam 20 lat:) studiujesz cos?

Gość .słoneczko.
moj chlopak mieszka 40 km odemnie i studiuje wiec tylko w weekendy sie widzimy a "przyjacoilki" ze szkoły maja swoich chlopakow tez i to głownie caly czas z nimi przebywaja a ja coz taka samotna istota:( a u ciebie jak to jest? moze masz ochote opowiedziec, chetnie wysłucham

Gość ciotka dobrra rada
czesc dziewczyny ja jestem spod podkarpacia, ale teraz mieszkam za granica mam 20 lat i nawet sobie nie wyobrazacie jaka jestem samotn tutaj....mam moze ze 3 kolezanki ale zajete sa praca a po pacy swoimi chlopakami ja tez mam chlopaka tylko ze to nie to samo, tesknie za swoimi przyjaciokkami z polski z ktorymi moglam konie krasc, smiac sie z byle czego mowic i robic najwieksze glupoty

Gość wroclawiankaaaaa
hmm ja ogolnie mam mnostwo znajomych, ale przyjaciolki z ktorymi sie trzymalam zostawilam w rodzinnym miescie albo powyjezdzaly gdzies. sama pojechalam do wrocka na studia. mam kochajacego faceta, ktoremu moge wszystko powiedziec i jest w tym momencie jedynym mooim przyjacielem ;) ale wiadomo, brakuje mi fajnej babki, na ktora mozna liczyc :)

Gość .słoneczko.
wrocławianko ja nie studiuje jeszcze nic, pechowo wybrałam sobie szkołe bo technikum czego teraz bardzo ale to bardzo załuje i w tym roku matura aj duzo mogłabym opowiadac... ale oczywiscie chce studiowac tylko ze zaocznie, bo prace tez podjąc musze...... a u Ciebie jak jest?:)

Gość wroclawiankaaaaa
ciotka, wspolczuje, ale moze sprobuj wyjsc gdzie i poznac kogos? moze jakies kolo zainteresowan, klub czy cos ;D gdzies gdzie mozna rozwijac pasje i poznawac ludzi z podobnymi zainteresowaniami ;) a gdzie teraz mieszkasZ?

Gość kawoszka piwoszkaaaa
ciotka dobra rada fajnie ze jeste ktos z podkarpacia:)szkoda tylko ze mieszkasz za granica.wyobrazam sobie jak musi Ci byc ciezko....

Gość wroclawiankaaaaa
ja studiuje na uniwerku ekonomicznym, 1 rok. ogolnie pol roku mieszkalam w akademiku wiec na brak towarzystwa nie narzekalam, ale jednak to nie to samo co prawdziwe przyjaznie. bo znajomych do kieliszka mam od groma. a teraz mieszkam sama, mam swoj pokoj i praktycznie kontakt ze znajomymi jedynie na uczelni. ale i tak, z nikim jakos mega sie nie zaprzyjaznilam. nie moje klimaty. mam zbyt nasrane w glowie dla tych ludzi :D

Gość .słoneczko.
zbyt nasrane w głowie?:) hehe ciekawe co to moze oznaczac?;) ja tez mam niezle nasrane w głowie;) ale jestem taka osoba ktora pomału sie otwiera i napoczatku stwarzam wrazenie nieśmialej, cichej myszki a tak naprawde to oj;-)

Gość wroclawiankaaaaa
hehe ja podobnie :D ogolnie ludzie inaczej mnie odbieraja zupelnie jak mnie blizej poznaja, 1 wrazenie jest rozne;)

Gość .słoneczko.
teraz mieszkasz sama? a czemu nie z chlopakiem? ja to chciałABYM WYNAJmowac pokoik we wrocławiu:D

Gość wroclawiankaaaaa
w trojke z dwojka jakichs dziwnych ziomkow (nie znalam ich wczesniej) wynajmujemy 3pokojowe mieszkanko. z chlopakiem niezbyt, poniewaz jestesmy ze soba zbyt krotko i nie czuje sie gotowa :) a chodzisz do technikum we wro? wogole skad dokladnie jestes?

Gość camember
a ktos l lublina jest tu moze??????? ;>

Gość .słoneczko.
nie nie ucze sie we wro, mieszkam w na wsi:-O jakies 30 km od Wrocławia, ale czesto tam bywam, zakupy, puby, zwiedzanie i te sprawy;-) za kilkanascie dni koniec roku szkolenego potem matura i planuje wynając pokoik we wrocławiu znalesc jakas prace i studiowac zaocznie, chcuiałabym zjakąś kolezanka ale zadna nie ma podobnego myslenia do mnie, nawet o dalszej nauce nie myśla...

Gość .słoneczko.
camember napewno sie ktos odezwie:)

Gość camember
oby, bo mi tU smutno w tym lbn:(

Gość .słoneczko.
jestes tam z mezem, chlopakiem? masz kogos tak bliskiego?

Gość .słoneczko.
moja gafa, pisałas wyzej ze masz.... czyli mas ztaki sam problem jak my... witaj w klubie

Gość camember
mam tu faceta, i znajomych ze studiow, a prawdziwych przyjaciol pozostawilam daleko, wrodzinnym maisteczku, znajomi to naprawde ei to samo, nie moza pogadac tak o wszytkim i o niczym.....

Gość .słoneczko.
całkowicie sie z tym zgadzam, nie ma to jak psiapsiółka, kiedys miałam taką ale teraz mieszka daleko stad i kontakt sie urwał.. a ile masz lat jesli moge zapytać?

Gość camember
mam 21, no niedlugo 22 lata... brak kogos takiego, naprawde:(

Gość .słoneczko.
cieszmy sie z tego ze mamy wspaniałych facetów;-) ale nie mozna o wszystkim z nim pogadac, fajnie jest miec swoje babskie sprawy o ktorych on nie ma pojęcia, wyjść gdzieś na miasto lub na piwko, nie mozna byc tak cłkowicie uzaleznionym od faceta oj jak j abym tak chciała, ale w tym wiku to trudno o taka znajomość

Gość camember
kocham bardzo mojego faceta.. ale naprawde brakuje mi przyjaciolki, z ktora moglabym wlasnie na zakupy pojsc, poplotkowac, porozmawiac o babskich rzeczach po prostu...posmiac sie czy napic piwka

Gość wroclawiankaaaaa
dokladnie:)

Gość camember
ja mam sporo znajomych z uczelni, ale z nimi mozna gadac o studiach, jakis tam ogolnych rzeczach... nikt raczej nei opowiada o swoim prywatnym zyciu za duzo, nikt przed nikim sie nie otwiera tak do konca....znajomosci bardziej luzne takie:(

Gość wroclawiankaaaaa
u mnie podobnie. szkoda no. ale jakos sie zyje dalej ;)