Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaasfasfasfasfasfasf

NIENAWIDZĘ mojej szerokiej twarzy

Polecane posty

Pyzata - głowę myję codziennie, wiec Twój sposób odpada :) Do tego mam włosy tak sztywne że wszystko trzyma się na nich max 2-3 godziny. Cóż jestem skazana na proste włosy, lub upięcia, warkocze, kucyki. No i widzisz - robisz to co mówię - podkreślasz to co ładne w sobie i czujesz się ze sobą dobrze. I o to chodzi.

Gość aaasfasfasfasfasfasf
grzywki nie kręcę- skrót myślowy, źle to ujełam.... tak falowałam dopiero od poziomu oczu/brwi fakt- to niby taka pierdoła i mało ważna rzecz, ale jednak ludzie tak cię odbierają po twarzy, a jeśli nie jesteś niej pewna to już pozamiatane... ja też mam dni, w których wydaje mi się że jestem super, a niektóre to taki że jak patrzę na swoją twarz to "idź stąd i nie wracaj" niestety posiadanie klasycznych rysów twarzy zostanie jedynie moim marzeniem;/ p.s. zmierzyłam z ciekawości wymiary twarzy i od czoła do brody jest 18cm, a od jednego płatka ucha do drugiego 27cm... jak jakiś mutant ;>

Aaasfasfasfasfasfasf - jakby wszyscy byli klasycznie piękni to po pierwsze było by nudno, a po drugie czy na pewno byśmy wiedzieli że to jest ładne a to brzydkie? Co do wymiarów twarzy sienie wypowiem, bo nie wiem ile cm ma przeciętna twarz.

Gość pyziatka pyziunia pucka
no golfom zdecydowanie mowimy nie! najlepiej wygladaja dekolty i wyciecia w serek, kolczyki to nie wiem ja je rzadko nosze ale zawsze wszystko z umiarem dodaje troche uroku chociaz wiecie co jak mam ochote na golf to go zakladam, jak mam ochote na kolka to je nosze i nic mnie nie obchodzi, wogole to mi sie wydaje ze ludzie nas odbieraja tak jak my im to nasuwamy, jak jestyesmy takie zakompeksione to i inni sie z nas nabijaja taki juz jest swiat zawsze ci silniejsi psychicznie pastwia sie nad slabszymi, ja znam wiele zarabistych dziewczyn ktore niekoniecznie sa ladne a maja np jakis wiekszy defekt np nos jak klamka od zachrystii ale pobijaja te ladne poczuciem humoru i podejsciem do zycia.

Gość zgadzam się calkowcie z powyżs
zą opinią.

Gość ale lool
dokładnie- jak czasem widzę jakąś laskę z nosem jak klamka, albo jakimiś wyłupiastymi oczami przy fajnym kolesiu to nei mogę uwierzyć ;/ jak one to robią... zastanawiam się czy od nich też jestem gorsza

poza tym kto powiedzial ze pyzate i szerokie to brzydkie chyba tylko my same! ludzie naprawde maja krzywe twarze a jesli mowa tu tylko o pyzach to pol bidy. trzeba tylko probowac cudowac bo niby jak dowiemy sie w czym nam ladnie skoro wiecznie chodzimy tak samo, ja zaryzykowalam i przedluzylam wlosy chociaz kiedys sie z tego smialam i sie tego przydzilam a teraz czuje sie swietnie z nimi.

Gość ale lool
pyzaaa a jaki masz kolor tych włosów?

ciemny blond

Gość proste i ciemne włosy
zachodzące na polczki wyszczuplą optycznie twarz,dotego dobry,dleikatny mkijaż no i najważniejsze-POLUB

Gość jarus fujarus
ale zes sie obudzila w pore

Gość proste i ciemne włosy
zachodzące na polczki wyszczuplą optycznie twarz,dotego dobry,dleikatny mkijaż no i najważniejsze-POLUB

Gość odswiezam

Gość kształtu twarzy niestety
nie da się zmienić...no chyba ,że przez operację plastyczną.Ale i tak nie warto.Zaakceptuj siebie taką jaka jesteś:)

Gość pyziak
Mam ten sam kompleks. Ważę jakieś 47 kg, jestem szczupła i drobna (zaledwie 155 cm wzrostu), a twarz mam taka wielgachną i pyziatą... W sumie moje koleżanki twierdzą, że jest bardziej kwadratowa niż okrągła... w każdym razie szeroka! ratuje ją tylko wysokie czoło... gdyby nie ono byłabym total-kluseczka;) Nie chce chudnąć, bo twarz zawsze chudnie na końcu, a ja uważam, że jestem w sam raz... to nic nie da. Podobno dobrym sposobem na wyszczuplenie twarzy jest odpowiedni makijaż(podkreślenie pudrem brązującym kości policzkowych), ale ten pomysł też jakoś do mnie nie przemawia... Kształtów twarzy jest tak dużo, i tak wiele różnych pomieszanych (np. kształt sercowy, prostokątno-okrągły itp., itd...) , że trudno się w tym połapać....

Gość mjetek
a co ma zrobić chłopak który ma pyzatą twarz ? .. wiadomo że pudru nie użyje ;/ jak piszecie - polubić swoją twarz, to moze jeszcze tutorial jak to zrobic :D .. bo samymi myślami się nieda :|

Mi się wydaję, że mam OBLONG. Obczajcie, jaka paskudna. Najgorsza z mozliwych. A szeroką to ma np Olivia Wilde, o taką Wam chodzi? Ona ogólnie nie ma drobnej, ale jest piękna. A jeżeli Winslet ma taką okrągłą, jak Ty, autorko, to doprawdy..nie wiem, czym się przejmujesz.

Gość ja tez mialam kiedys duza okra
gla twarz ale to sie zmienilo po trzydziestce.,,pucie,,jak to sie mowi-opadly,i wygladam nawet dosyc dobrze.

Gość Mamyprobl
Jak się okazuje, wiele osób ma kompleksy. Oj uwierz mi, uwierz. Jeśli potrzebujesz wsparcia, chcesz wiedzieć, jak pokonać swoje wady, wejdź na http://komplex.phorum.pl/ Forum dopiero się rozwija, ale chcemy pomagać wszystkim, którzy dostaną się pod nasze skrzydła.

Gość WIELKA GĘBA
Takiej wielkiej, szerokiej i kwadratowej twarzy jak ja, to nie ma żadna z Was :) mogę się założyć ;)

Gość Boomie
Co to za głupoty, Azjatki nie mają szerokich twarzy! Większość ma twarz w kształcie v-line czyli bardzo ładnym jakiego można tylko pozazdrościć.

Gość gość
v line- elegancka nazwa brody czarownicy, fuj

Gość gość
Ile ja bym dala.zeby miec okragla badz kwadratowa twarz. Ja mam niestety podluzna jak kon:( zadna fryzura mi nie pasuje, okropna jest. Gdybyscie mialy taka dopiero byscie plakaly jak ja :/

Gość kvvvadratowa jeszcze
Ja też mam kwadratową twarz, której nie mogłam zaakceptować, ale okazało się, że jest na nią prosty sposób ( w moim akurat przypadku) i teraz żyję nadzieją i odliczam dni.... :)

Gość gość
Też mam kwadratową twarz twarz z wysokimi koscmi policzkowymi , wyglądam jak dziecko mongolki