Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToJaaaaa

Jak ciężko patrzeć jak...

Polecane posty

Gość ToJaaaaa

Nawet nie wiecie jak ciężko patrzeć jak eks który byl dla mnie 4 lata najważniejszy na świecie stacza się na dno... :( :(

Gość ToJaaaaa
ehhhhh

Ciesz się ,że stacza się bez Ciebie. Zbyt często staczający się pociąga za sobą kogoś jeszcze.

Gość ToJaaaaa
Nie umi sobie poradzić z Naszym rostaniem... codziennie pije... jest pogubiony... nie jest sobą... stacza się :( Ma wszystko gdzies na niczym mu niezalerzy... Nawet nie wiecie jak ciężko na to patrzeć :(

Gość ToJaaaaa
Robi, to z powodu Naszego rozstania!!! Nie był taki...

Jeżeli miałaś powód do rozstania , to nie masz wyjścia -musisz z tym żyć .Zawsze jednak możesz z Nim porozmawiać i spróbować na Niego wpłynać .

cóż czasami tak jest a skoro zerwaliście to powinas mieć to gdzieś co sie z nim dzieje... no chyba ze to on z Toba zerwał, chociaz jak jest w takim stanie to pewnie Ty go zostawilaś:P a jak go zostawiłas to po co ni sie przejmujesz?

Gość
to jest kara za to ze jesteście bezbożnikami :o :o

Gość ToJaaaaa
Nie jest mi osobą obojętną więc nie potrafie to olać... Nasza historia jest dość skomplikowana... To już niewazne... A co do wiary, to jestem osobą wierzącą... Więc nie oceniaj i nie wypowiadaj się jak nie wiesz...

Nie potrafisz olać? dziwne moja ex potarfiła mnei olac od dnia:P:P:P pewnei on bardziej alegal na rozstanie a teraz moze tego żaluje:P

Gość ToJaaaaa
4 lata ktoś jest dla Ciebie wszystkim, a potem ma Cię gdzieś...?? Tzn, że nigdy ta osoba tak naprawdę Cię nie kochała...

Gość ToJaaaaa
Nie potrafie mieć , to gdzies... pomimo, że nie jestesmy razem ja zawsze udziele mu pomocy.. pogadam...