Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy91

bliskie spotkania z np. UFO

Polecane posty

Gość ciekawy91

Czy mieliście jakies dziwne sytuacje? Czy widzieliście cos dziwnego lub słyszeliście?? Czy mieliscie kontakt np z. duchami albo ufo??

UFO nie Ale coś dziwnego> tak budzę się i mogę tylko ruszać powiekami cała reszta ciała jest.. no nic po kilku minutach mogę mówić, szeptem potem stopniowo najpierw głowa ,potem reszta ciała dziwne jak się obudzę tomam wrażenie ze ktoś stoi za mną ale nie mogę odwrócić głowy a jak już mogę to się boję :( wołam psa ale on zawsze albo śpi albo nie przychodzi (potrafi otworzyć drzwi do mojego pokoju takie klamki;) ) nie wiem co o tym myśleć :(

Gość ja jestem duchem
i sram na ciebie duchowym łajnem

idź do egzorcysty i do kościoła sie pomodlić a jak nie pomoże to do dobrego psychiatry

masz po prostu paraliże przysenne.To się zdarza gdy rozum już się obudził a ciało jeszcze nie.Własnie w takich sytuacjach występują stany lękowe. a do egzorcysty to może isc ktoś komu kosciół już calkiem wyprał mózg ;/Przecież nie istnieje zadne opetanie przez szatana.To bajka dla naiwnych...

Gość no i co wy na to
no to mi sie wydaje ze tutaj co poniektorzy maja paraliz senny bo mozgi to im spia przez cały czas

Gość no i co wy na to
nie mowie ze tutaj ale na innych topikach to ło boze

IGNORANCI!!! Ufo istnieje! Na planecie Nibiru żyją Annunaki które już niebawem przylecą!

możesz sobie kpić, ale po śmierci i tak się przekonasz że nie było warto. Skoro nie wierzysz że szatan istnieje to pewnie i w Boga też nie wierzysz? Skoro tak to po śmierci czeka cię nie miłe zaskoczenie...

ogólnie nie wierzę w chrzescijańskie brednie o Bogu i Szmatanie o piekle i niebu.Dla mnie czegos takiego nie ma.

Gość szatan..
nie wierzcie we mnie :) ćpajcie, pijcie, kopulujcie zdradzajcie męzów dla przyjemności kradnijcie plotkujcie i obmawiajcie mnie naprawdę nie ma :)

po śmierci nasza dusza wędruje dalej w następne wcielenie (reinkarnacja) a gdy pojmie uniwersalne prawdy o wszechświecie przejdzie w dalszy wymiar.

[nibiru IGNORANCI!!! Ufo istnieje! Na planecie Nibiru żyją Annunaki które już niebawem przylecą!] ta planeta o ile pamiętam nazywa się NIMBRU ! o ile istnieje rzecz jasna prowokator w stylu Jimeny :O

Monia widzę, że koscielna mózgopralnia zrobiła ci wodę z mózgu i wybacz ale nie bedę z tobą dyskutować;) a ta planeta to bujda, nic w nas nie uderzy spokojnie;)

Kościół to nie mózgopralnia, może kiedyś się o tym przekonasz życzę ci tego z całego serca i miejmy nadzieje że nie nastąpi to już po śmierci bo w tedy obawiam się ze będzie dla ciebie już za późno.