Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bon cos tam

jak wzmocnic pewnosc siebie mojej dziewczyny?

Polecane posty

Gość bon cos tam

Jest sliczna i bardzo seksowna, dlatego nie wiem skad sie wzieły jej chore kompleksy. Kochamy sie tylko i wyłacznie przy zgaszonym swietle, a mimo to, nie pozwala mi na pozycje np na pieska, bo boi sie, ze zobacze jej cellulit:O Na basen ze mna nie pójdzie, bo ludzie zobacza sie tłuszcz, na wakacje do ciepłych krajów nie pojedzie, bo nie bedzie paradowac w samym kostiumie; nie da mi włozyc reki po bluzke bo bla bla bla:O To juz mnie powoli naprawde meczy. Kocham ją, zamierzam sie jej oswiadczyc, ale nie chce zeby juz tak zawsze wygladało nasze zycie. Mówie jej komplementy, ciagle powtarzam, ze jest sliczna i ze ja kocham - a ona swoje:O Nie jest gruba ani brzydka, figure ma zaokraglona, ale szczupła, a ta gdy powiem jej, ze nie jest gruba najpierw mnie zwyzywa od kłamców i oszustów, potem sie nie bedzie odzywała przez połowe dnia:O Jakis czas temu poznała moja ex, która jest modelka - i to sie jeszcze bardziej nasiliło. Bo o ile wczesniej to było delikatne, takie marudzenie, gdy miała zły humor, teraz o tym gledzi non stop:O

Gość bon cos tam

Gość trzeba ja leczyc

Gość lolololo
nie wiem co Ci poradzić, to siedzi w niej więc będziesz musiał nad nią długo pracować i ofiarowywac jej swoją miłość i okazywać na każdym kroku :) nie dawaj jej powodów do zazdrości i... no powodzenia

Gość bon cos tam

Gość little less conversation
w ostateczności przejdźcie się do psychologa. ja miałam kompleks biustu, przez pięć lat związku nie zdjęłam stanika przy swoim facecie, dopiero psycholog mi pomógł. lekką blokadę czuję do dziś, ale to nie to, co dawniej.

Gość bon cos tam
przeciez siła bym ja nie zabrał do tego psychologa, a sama by nie poszła...