Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_bardzo_nieznajoma

Gdzie do klubu w Warszawie

Polecane posty

Wybieram sie do Warszawy. Mam zarezerwowane 2 noce w hotelu. Chce zaszalec na maxa!!!! Bede mieszkac w hotelu na ul.Grzybowskiej. Mozecie polecic jakies fajne miejsca w ktore moge sie udac sama, zeby wyjsc z nowopoznanym facetem? Mam 24 lata, chodzi mi o jakis fajny exkluzywny klub, pub itd. Chce tez zeby nie bylo za daleko od tej ul.Grzybowskiej. Co polecicie? Jestem z Krakowa, w Warszawie nigdy nie bylam, i chce przezyc przygode zycia :)

Gość 25 letni kawaler
Nie wiem jaką przygodę można przeżyć w warszawie- chyba, że na dworcu centralnym, będąc terroryzowanym przez ćpuna z brudną strzykawką w ręku. Ale jeśli chcesz być fajna, trendy i w ogóle cool, to może jakiś klub pedalski? Np BarbieBar?

mozesz isc do Enklawy, do Barbie baru, Hotla, Amnesii...ale w wiekszosci jest bardzo ostra selekcja, do Enklawy wpuszczaja nielicznych

Klub dla pedalow, lesbijek odpada. Dworzec centralny tez :)

Napisz cos wiecej o tej Enklawie, Barbie barze

Gość 25 letni kawaler
W enklawie nie byłem, natomiast barbiebar... miejsce spotkań całej "warszafki"- co więcej można o tym napisać?

Hmm wlasnie zgooglowalam. Klub barbie bar zamkniety...

w Enklawie sa glownie cudzoziemcy, wiec lokal trzyma poziom, ale czasem bywa drętwo, bardzo dobre drinki i w soboty swietni dje. Barbie jest gay/les friendly, ostatnio srednia wieku 20 lat, ale nadal miejsce trendy...

n prosze, ja w barbie nie bywam, wiec nie wiedzialam. Organza jest jeszcze fajna, klimaty latino, niezly wystroj i rewelacyjne mojito!

Heh no po prostu chce sie oderwac od pracy, znajomych, rodziny na weekend i byc w innym miejscu, innym miescie i innymi ludzmi :)

Gość prawda prawd prawdy
organza, hotl, cynamon, vinyl, underground...duzo jest klubow w warszawe... tylko pamietaj, ze musisz sie "odwalic" zeby przejsc selekcje

''Odwalic'' ''Selekcje'' ?? A cos wiecej napiszesz? Mini, dekolt? Make-up?

Gość krystyna z pruchnica
mieszkam w londynie i smiesza mnie wypowiedzi ze w warszawce robia selekcje hahaa czyli co trzeba sie odpasztetowac zeby wejsc i moc poobracac sie w towarzystwie mdlych wywiokowanych lasek i zxadufanych w sobei gogusiii..hahaha zapraszam do londynu tu sa kluby z prawdziwego zdarzenia..i ludzie normalniejsi heheh

akurat w Londku zdarzylo mi sie 2 tygodnie temu byc, w klubach tez...i nie ma takiej selekcji jak w naszej kochanej Warszawie. Generalnie jest tak, ze musi byc widac, ze masz kase.

Gość Wawa wyżej sra niż dupę ma
:oChce być tkaim światowym miastem a coś cienko jej to wychodzi:PNaszej stolYcy daaaaaaaaaaaleko jeszcze do innych europejskich czy światowych metropoli...więc niech lepiej się tak nie puszy jakby był to co najmniej NY:o

Hehe ok->mam jeszcze troche czasu, pomysle nad fryzem, strojem i wyeksponowaniem kasy :) Ta enklawa fajnie sie prezentuje. Tylko co bedzie jak mnie nie wpuszcza?? Masakra ;/

Gość przyklej sobie banknot 200 zł
na czoło.

Gość bugiiibuggii
SPACE, jesli jest wystep dj'a jakiegoś. A czy bedzie to trzeba sprawdzic...

Gość mirek.wwa
a moze ze mna bys sie chciala umowic???? i milo spendzic te noc

Gość gość
A ja polecam klub Tygmont w Warszawie – ścisłe centrum, na mazowieckiej. Może i Warszawa ma dużo klubów, ale to miejce wyjątkowo sobie upodobałam. Fajne imprezy, dobra muzyka, dje, do tego restauracja i dobre jedzenie na miejscu – wszystko na plus. N o i mega ludzie! http://tygmont.com.pl

Gość poltergeist1992
Ja np. w niedziele wybieram sięna C-balla do hula kuli. Prze-kozacki didżej

Gość gość
Ja ostatnio chodzę dość często do http://www.libidoklub.pl świetnie się tam czuje, prawie jak w domu, dobra muzyka i można miło spędzić czas !

Gość gość
Ja wszystkim Warszawiakom polecam wybrać się do Krakowskich klubów i poznać Krakowska atmosferę.:) Wtedy możecie porównac jak to jest u nas a jak to jest u nas. Polecam szczególnie klub http://baccaratlive.pl/ , świetna muzyka i atmosfera!

Gość cheming
Ja mogę ze swojej strony polecić New Orleans Club naprawdę wyjątkowe miejsce i świetna restauracja.

To jest fajny klub - fajna lokalizacji (łatwo dojechać autem, taxi czy komunikacją), świetne drinki i dużo miejsca - tu są zdjęcia: https://theview.pl - świetnie to wygląda!

Gość Adamia
Witam Dobrym lokalem jest New Orleans, bardzo wysoki poziom :) Też na początku października planuję wypad do Warszawy na 5 dni. W środę i czwartek chciałbym pozwiedzać, a w piątek i sobotę dobrze poimprezować. New Orleans to odpowiednie miejsce. Od dłuższego czasu nie było tu żadnych wpisów - czy mógłby ktoś napisać jak aktualnie wyglądają imprezy w New Orleans? Ceny, opinie... Pozdr.