Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslenice

o co chodzi

Polecane posty

Gość myslenice

Czesc, jestem facetem i mam problem. na portalu zwiazanym z praca odezwala sie do mnie nieznajoma dziewczyna(nieznacznie starsza ode mnie). dala znac ze podobam sie jej itp. mi tez sie spodobala wiec szybko na gg przeskoczylismy, pozniej telefon. wieczorem zaprosila mnie na impreze, ale niestety nie moglem pojsc (choroba). spotkalismy sie 2 dni pozniej i byla to idealna randka: spotkanie w klubie, fajna muzyka, smiechy-ogolnie b fajnie:) na koniec calus nie tylko w policzek:) pozniej sms ze podobamy sie sobie, jak fajnie bylo. za 2 dni wyjechala na tydzien. wtedy byly telefomy, wszystko idzie jak trzeba. wrocila i umowilismy sie na randke na basenie. na przywitanie prawie wessala mnie. pozniej sauna, jakuzzi. chwilowo stracilem glowe i zlapalem ją za tylek i zszedlem nizej. chwycila moja reke i odsunela. pozniej zaprosila mnie na kolacje do siebie. bylo ok, smiechy, fajna atmosfera ale na nic wiecej nie naciskalem. po tym odwiozla mnie do domu. calus na dowidzenia. przez telefon zapytalem jej czy przegialem z ta reka-powiedziala ze tak(czemu sie nie dziwie). zapytalem czy mimo tego spotka sie jeszcze ze mna. stwierdzila ze jesli przysiegne ze nie bede robil takich akcji to oczywiscie. wiec zrobilem to i nastepnego dnia umowilismy sie na spotkanie. jednak rano napisala info na gg, że wyjezdza ze znajomymi na deske. wieczorem zadzwonilem do niej ale tel byl zajety-poczekalem 20min i znow zadzwonilem-nadal zajete (godzina 0:20). nast dnia poslalem sms, w ktorym zyczylem milego wyjazdu. po 4 dniach(dzis) poslalem sms i dzwonilem-na wszystko zero odzewu. nie wiem co myslec. powiedzcie czy mam jeszcze jakies szanse. z gory dzieki za odpowiedzi. pozdrawiam

Gość babka jest zajeta
tzn. jest w zwiazku

Gość a ile ona ma lat

Gość myslenice
ona 28 ja 27

Gość mialamteztakiecos
myslenice a moze ja bym mogla ja zastapic?:):P lubie dojrzalych mezczyzn...

Gość myslenice
mialamteztakiecos - why not? :)