Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erhjkl

do kobiet o ciąży

Polecane posty

Gość erhjkl

mam pytanie w którym miesiącu ciąży najbardziej tyłyście i mniej więcej jaka to była waga?

najbardziej tyłam w IIi trymestrze - a była to waga elektroniczna ;)

Gość ooooooooojjjjjjjjjjj
ja jestem w 27 tyg i juz przytylam 13 kilo...matko nglka nie strasz....waze juz 79 startowalam z 66 i boje sie jak to sie skonczy....

ojjjjjj - pocieszę, że ok 10 stracisz już po porodzieraz, że dziecko + wody + łożysko + woda w organizmie to praktycznie całe te 10 kilo, do tego szpitalna niejadalna dieta, ew. stres i nieprzespane noce.Ja do szpitala trafiłam 5.09 z wagą +10 kg w stosunku do wagi startowej a do domu wróciłam 14.09 z wagą 6 kilo niższą, niż przed ciążą, czyli w szpitalu schudłam minimum 6 kilo oraz ok 10 straciłam przy samym porodzie i tuż po nim - ale ja miałam cc i przez 3 dni nic nie jadłam praktycznie.

ja przytyłam w ciąży 22kg i zaraz po porodzie ubyło mi 10kg, a teraz już prawie wróciłam do wagi sprzed ciąży:)

Gość ooooooooojjjjjjjjjjj
dzieki , troche mi lepiej:)

Gość Nika 33
ja przytylam w ciazy 27 kilo, ale strasznie puchlam. Najwiecej w III trymestrze. Tez mialam cc, corka wazyla 3,5 kg a w drugiej dobie po porodzie mi ubylo az...4 kilo!!!! Szok byl taki, ze 3 razy sie wazylam. Mloda ma teraz 4 miesiace a mi zostalo ok 3kg

Słuchajcie a ja przytyłam 16 kg ale...w ciąu pierwszych 4 dni ubyło mi 11 kg, a później kolejne (wystarczyło bieganie koło dzidziusia) zostały mi 3 kg, które właśnie tracę dzięki ćwiczeniom i dietce ;) Synek ma 4 miesiące ;)

Byłam w szoku kiedy stanęłam na wagę ale tak było, fakt w szpitalu nie miałam apetytu ale jadłam co mi dali, maiaam cc....

Gość wiosna lalalalala
Ja jestem w 28 tc, przed ciaza bylo 70 kg, teraz jest 79 , mam 177 cm wzrostu wiec tragicznie to nie wyglada ale czuje ze mi jest ciężko przy poruszaniu się, mam nadzieje, że po porodzie bedzie tak jak mówicie kobietki z zrzucaniem kilogramów