Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman II

Gdybyście mieli do wyboru bycie sobą czy....

Polecane posty

Gość bezpruderyjna babcia zosia
Ja bym się jednak zastanawiała nad twoich zdrowiem psychicznym

Gość Anq
to jestes załosna....ja bym nigdy nia nie chciała byc...własciwie to z nikim bym sie nie zamieniła...lubie byc soba...jedyne czego innym zazdroszcze to duzych pieniedzy czesto nieadekwatnych do nakładu pracy (2 godziny koncertu za 60 tyś złotych?) i zdrowia. Reszta jest ok.

A czemu akurat Paris Hilton? Nia to akurat bym nie chciala byc, czy moze raczej zle napisalam - nie chcialabym byc taka jak ona, nawet za ta kase.

Paris Hilton to metafora każdej -> Stupid Spoiled Girl A anku myślisz że kurwa ja jej czego zazdroszczę? Cyckow! No chyba logiczne że o kase chodzi.

Gość buaha Eric to jasne ze Paris
za tyle kasy to każdy :classic_cool: nawet idealista by się wykastrował za 300 milionów dolarów :D:D nawet zostać Paris teraz masz co chcesz jedziesz na Tahiti kupujesz wyspe i 20 piratów zeby zajebali ewentualnych paparazzi po roku masz spokój zero problemow jak chcesz to operacja plastyczna jak chcesz to własne państwo sobie kupisz (de facto) jak chcesz to sie przeprowadzasz do Bhutanu tam wielomęstwo jest legalne :D nic nie jest niemozliwe, no prawie nic ale to prawie akurat nie robi różnicy jezeli ktos mowi ze nie no sorki sciema

Gość enamorada sciemniasz

Gość kasa kasa niby szczęscia nie
daje ale.. ułatwia wszystko Eric a jak ktoś sciemnia ze 'ma swoj honor' 'za zadne pieniadze' to jest hipokryta i niczym wiecej Tanczy baron z hrabiną -Hrabino odda mi się pani za miliard dolarów ? -za kogo mnie pan ma ? ! -za miliard hrabino! -jak śmiesz !! - ZA MILIARD DOLAROW !!! GOTOWKA! - yyyy no dobrze - A za 100 dolarów ? -baronie kurwa mać za kogo mnie masz !! - to już ustalilismy, teraz się targujemy ludzkość w pigułce :D;)

Gość provo jak nic a w temacie
:D no wyszło mi :O:D nick z innego topa;) ale tak jest IMHO kasa... i olewamy resztę reszta to bzdety bogaci mają płytkie życie :D:D argumenty biedaków nie ma co gadać kupisz każdego kwestia ceny IMHO